Tähtitaivaskodan herkkupöytä

Helmikuu 14. 18:00 - 21:00
Sijainti: Sallatunturi
Poropuiston Kotaillassa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä maistamaan paikallisia herkkuruokia ja nauttimaan lämpimästä tunnelmasta modernissa 50-paikkaisessa tähtitaivaskodassa.

Ilta alkaa alkupaloilla. Kodan alkupalapöytänä toimii perinteinen suomalainen jokivene, joka on muuntunut komeaksi tarjoilupöydäksi. Alkupaloihin kuuluu monenlaista maistettavaa paikallisista raaka-aineista, kuten poron ribsejä, poron kieltä, lohta, leipäjuustoa ja paikallista leipää, vain muutamia mainitaksemme.

Pääruokana tarjoillaan maukas poronkäristys ja pottuvoi. Käristys tarjoillaan perinteiseen tapaan puolukkasurvoksen ja suolakurkun kera.

Pääruuan päälle nautitaan jälkiruoka sekä nokipannukahvi tai tee.

Vesi ja kotikalja sisältyvät illallisen hintaan. Karhuntaljan alta voit ostaa esimerkiksi olutta, viiniä, siideriä tai vaikkapa konjakkia kahvin kera.

Illalliseen kuuluu niin montaa herkkua maistettavaksi, että voimme taata että täältä et lähde kotiin nälkäisenä.

Hinta: 44€/hlö

 

Tähtitaivaskodan herkkupöytä »

« Takaisin etusivulle



Facebook Twitter
4/12

Suomen ensimmäiset syäksy- ja pujottelumestaruuskilpailut


Matkailu oli Sallassa jo hyvässä vauhdissa, kun vuonna 1937 vanhassa Sallatunturissa järjestettiin Suomen ensimmäiset syäksylaskun mestaruuskisat. Osallistujia kisoissa oli parisenkymmentä, joukossaan Suomen kärkinimet Aarne Valkama ja Erkki Penttilä.


Aarne Tuuha, siihen aikaan...