Tanssitunnit; Charleston

Maaliskuu 09. 15:00 - 18:00
Sijainti: Sallan Liikuntakeskus

Charleston on Yhdysvalloissa syntynyt tanssityyli. Se oli 1920-luvun suosituin seuratanssi niin, että koko vuosikymmenen amerikkalaista ja länsieurooppalaista seuraelämäkulttuuria kutsutaan usein ”charleston-aikakaudeksi". Tanssityyli sai nimensä pianisti James P. Johnsonin samannimisestä kappaleesta, joka taas on nimetty Etelä-Carolinassa sijaitsevan Charlestonin kaupungin mukaan.  Tanssi ja musiikki on mukaansatempaavaa, hauskaa sekä sopii kaikille; liikkeet on samat niin miehille kuin naisille eikä tarvitse olla parkettien partaveitsi osatakseen perusaskeleet!

Charleston/gangsteri/kieltolaki teema on ollut jo hetken aikaa suosiossa; salakapakkoja on rakennettu puutarhajuhlien yhteyteen, hapsumekot sekä höyhenpuuhkat löytäneet omistajansa sekä illalla on koko juhlakansan kanssa treenailtu perusaskeleita!

Charlestonista voit siis saada oikein upean teeman vaikkapa juhliin. Työpajassa käydään läpi charleston-tyylisiä askelsarjoja, maustettuna hieman leikkisyydellä ja poseerauksilla. Opetellaan perusaskeleet ja liitetään tanssiksi; takuuvarma jumppatunti jossa koko kroppa saa liikettä ja hauskaa on!

Sallan Liikuntakeskus, Eraustie 5

Työpajan pituus 45 min. Hinta 8 €/henkilö (käteismaksu)

Ohjaaja Titta Malmila / Feel Dance, Pori

Ilmoittautumiset:  tanssillista.liikuntaa@gmail.com / 0400 784 840

Huom. Tunti pidetään jos vähintään 5 osanottajaa.

Charleston työpajaesittely, Salla.pdf

Sallan Liikuntakeskus »

Takaisin arkistoon.Facebook Twitter
6/12

Kekkosen vierailu


Kekkonen oli suuri Lapin ystävä ja tutustui mielellään paikalliseen väestöön Sallassa vieraillessaan.
Sallan käynnillään hän kävi Vihtori Vuorelan luona kahvilla. Emäntä oli silittänyt oikein valkoisen pöytäliinan pöytään. Kekkonen kahvia juodessaan läikytti sitä...