Tanssitunnit; Burlesque

Maaliskuu 09. 15:00 - 18:00
Sijainti: Sallan Liikuntakeskus

Burleski on jo 1800-luvulla viehättänyt katsojiaan ja nykymuodossaankin löytänyt uudelleen oman harrastajakuntansa, vaikkakin lavoilla esiintyjille tämä taiteenlaji on jo elämäntapa. Burleskin monipuolisuus viehättää sekä antaa mahdollisuuden oman itsensä toteuttamiseen. Kyseessä ei kuitenkaan ole pelkkä tanssityyli taikka teatteriesitys, burleski on niiden suloinen sekamelska! Tämä on aikuisen harrastus joten ihan tosikkona ei kannata kursseille lähteä ja valmistaudu paljastamaan itsestäsi jotakin muutakin kuin etunimesi....?

Takuuvarma piristys päivään, tyyli jota harvempi on kokeillut…! Työpajassa käydään läpi esiintymistä, viettelyä, lavakomiikkaa, tanssillisia askelia sekä burleskiin liittyviä liikkeitä. löydetään itsestämme uusia ulottuvuuksia ja vahvistetaan jo opittuja taitoja. Treenataan ilmeitä sekä eleitä ja improvisaatiota, hyvin leikkimielellä ja hymyssä suin =) Tunnit ovat siis aikuisille naisille suunnattuja joten K-18 tarkoittaa tässä tapauksessa hauskanpitoa pilke silmäkulmassa!!

Sallan Liikuntakeskus, Eraustie 5

Työpajan pituus 45 min. Hinta 8 €/henkilö (käteismaksu)

Ohjaajat Marie Mint (Tre) sekä Madame BlaBlaa (Pori)

Ilmoittautumiset:  tanssillista.liikuntaa@gmail.com / 0400 784 840

Huom. Tunti pidetään jos vähintään 5 osanottajaa.

Burlesque työpajaesittely Salla.pdf

Sallan Liikuntakeskus »

Takaisin arkistoon.Facebook Twitter
9/12

Matka vanhaan Sallaan

1990-luvun alkupuolella kävi Sallan linja-autoasemalla kova kuhina. Napapiirin Retkeilyn järjestämälle matkalle oli lähdössä suuri joukko ihmisiä, joiden määränpäänä oli rajantakaiset kotiseudut. Monelle se oli ensimmäinen ulkomaanmatka, vaikka se tehtiinkin omalle syntymäpaikalle....