Lapin Alueteatteri esittää: Sammakon satumainen elämä

Helmikuu 27. 09:00
Sijainti: Kuusamontie 65

SAMMAKON SATUMAINEN ELÄMÄ

Tämä tarina kertoo Sammakon satumaisesta elämästä. Sammakko asuu kasvimaalla raparperin alla. On kesä ja Sammakon vihreä mieli pakahtuu, koska hän tykkää uimisesta ja siitä, että luonto on vihreä. Joko kerroin, että vihreä on Sammakon lempiväri? Kun katsot häntä, voit arvata miksi.

Sammakolla on outo olo. Sydän tykyttää ja suusta tulee sammakoita. Hänen täytyy olla rakastunut.

Sammakko kohtaa Ankan, jonka kanssa hän kuuluu yhteen ja tekee kodin. Syksy saapuu. Sammakko vaeltaa metsässä, ihailee väriloistoa ja katselee, kuinka pakkaset nousevat horisontista. Mitä jos lähtisi Rotan kanssa kauas avaraan maailmaan? Kokisi kaikki kauniit nähtävyydet ja seikkailut. Mutta kuinka pian on perillä? Entä jos haluaa heti takaisin kotiin?

Sammakon satumainen elämä -näytelmässä vierähtää värikäs kolmevarttinen Sammakoiden ja ystävien seurassa. Esitys on suunnattu yli 3–vuotiaille ja on luonteeltaan kuin leikkihetki tai illan villit, kun näyttelijät kysyvät lapsilta neuvoja tarinan kutkuttavissa paikoissa. Näytelmän juoni ja lavastus pohjautuvat Max Velthuijsin satukirjoihin ja antavat lapsille teatterin taikaa Rovaniemen Teatterin vinttinäyttämö Kerolla ja Lapin kiertueella.

Esitykset Sallan koulukeskuksella klo 9 ja klo 10:15.

Liput ovelta 5€

Sallan kunta »

Takaisin arkistoon.Facebook Twitter
4/12

Suomen ensimmäiset syäksy- ja pujottelumestaruuskilpailut


Matkailu oli Sallassa jo hyvässä vauhdissa, kun vuonna 1937 vanhassa Sallatunturissa järjestettiin Suomen ensimmäiset syäksylaskun mestaruuskisat. Osallistujia kisoissa oli parisenkymmentä, joukossaan Suomen kärkinimet Aarne Valkama ja Erkki Penttilä.


Aarne Tuuha, siihen aikaan...