Musiikkinäytelmä "Elämälle kiitos"

Toukokuu 12. 16:00
Sijainti: Kuusamontie 65

MUSIIKKITEATTERIA 

ELÄMÄLLE KIITOS  on musiikkiteatteriesitys joka on kertomus elämästä, naisen näkökulmasta. 

Siinä nainen kertoo oman elämäntarinansa sanoin mutta pääosaltaan laulujen avulla. Teoksessa edetään Pienestä tytöstä Aikuiseksi naiseksi, Nuoruustangosta KaipaukseenLaulut kertovat lapsuudesta, rakastumisesta, haaveilusta, kuolemasta ja mitä kaikkea elämä voikaan tuoda tullessaan. 

 Käsikirjoituksen on laatinut Maria Tennilä ja laulujen ohjauksesta vastaa Taina Hiltunen-Ojala. Lauluja laulavat sallalainen naiskuoro Sallattaret ja kemijärveläinen naiskuoro Lauluilo. 

Soitosta vastaavat rovaniemeläiset Tarja Alakörkkö-Perkkiö, Timo Perkkiö ja Leevi Alakörkkö. Myös Tarjaa ja Timoa kuullaan laulamassa. Esityksen ensi-ilta on Sallassa äitienpäivänä 12.5.2019 ja viikkoa myöhemmin esitys nähdään Kemijärven Kulttuurikämpässä. 

Liput 10€

Konsertti sisältää väliajan.

« Takaisin etusivulleFacebook Twitter
7/12

Tuskallinen tehtävä

Talvisota oli syttynyt. Meitä oli noin kymmenen miehen hakuporukka, jonka tehtävänä oli ihmisten ja karjan saattaminen ja ohjaaminen Savukosken tietä länteen. Kotalassa ammuimme lehmät navettaan, kun emme niitä voineet ottaa niitä mukaan. Kun lähdimme Kotalasta, sytyttivät sotilaat heti...