08.01.2010

Valokuvauskilpailu ratkennut!

Matkalle Sallaan ry:n ja Salla ja Lappi osana kansainvälistä matkailuverkostoa- hankkeen ajalla 1.3-15.12.2009 järjestämän valokuvauskilpailun voittajat on valittu.

 

Tuomariston haastavana tehtävänä oli valita viisi palkittavaa kuvaa satojen kilpailuun saapuneiden kuvien joukosta. Kilpailukuvien taso oli kaikkiaan hyvä ja voittajien valinta vaikeaa. Monella muullakin kuvalla oli mahdollisuudet yltää palkintosijoille. Ratkaiseva tekijä kuvien teknisen laadun lisäksi oli kuvista välittyvä tunnelma ja kuvaajan unelma Sallasta.

 

Voittajaksi kisassa selviytyi Anne Kolehmaisen 24.9.2009 Iso-Pyhätunturin päältä ottama maisemakuva. Voittajakuvassa tuomaristo kiitteli etenkin kuvan asettelua ja ruskan värikylläisyyden onnistunutta taltioimista. Kuvasta välittyvät myös Sallan luonnon erämaisuus ja puhtaus. Uskomme, että tämän unelman erämaasta moni muukin Sallan kävijä jakaa Annen kanssa. Onneksi se on myös helposti kaikkien saavutettavissa, sillä kuva on otettu vain parin kilometrin päässä laskettelukeskuksesta.

 

Muut palkitut kuvat on esitelty alla ja voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Palkitttuja kuvia sekä muita kilpailuun lähetettyjä kuvia tullaan mahdollisesti näkemään lähitulevaisuudessa myös esitteissämme, nettisivuillamme ja muussa markkinointimateriaalissamme. Pitäkää kamera tiukasti mukana seuraavilla matkoilla, sillä kilpailu saatetaan järjestää tulevaisuudessa uudelleenkin. Kiitämme kaikkia kilpailuun osallistuneita ja onnittelemme voittajia!

Anne Kolehmainen kuva no 1netti.jpg

1. Palkinto. Maisema Iso-Pyhätunturin päältä. Kuvaaja: Anne Kolehmainen

karirantalanetti.JPG

2. palkinto. "Mikäpä sopisi paremmin luettavaksi kuin Veikko Huovisen Havukka-ahon ajattelija." Kuvaaja: Kari Rantala.

IMG_5536.JPG

3.palkinto. Kuvaaja: Marina Stenbäck

 

marjaanatoivanennetti.JPG

4. palkinto. Kuvaaja: Marjaana Toivanen

Ritvajokisalonetti.jpg

5. palkinto. Kalliojärvellä. Kuvaaja: Ritva Jokisalo

« TakaisinFacebook Twitter
6/12

Kekkosen vierailu


Kekkonen oli suuri Lapin ystävä ja tutustui mielellään paikalliseen väestöön Sallassa vieraillessaan.
Sallan käynnillään hän kävi Vihtori Vuorelan luona kahvilla. Emäntä oli silittänyt oikein valkoisen pöytäliinan pöytään. Kekkonen kahvia juodessaan läikytti sitä...