02.07.2018

Sallan yrittäjät keräävät tavaraa hyväntekeväisyyshuutokauppaan

Sallan Yrittäjät ry järjestää hyväntekeväisyyshuutokaupan Äinpäin-päivänä 13. heinäkuuta. Sallan yrittäjät keräävät nyt huutokaupattavaa tavaraa yksityisiltä ja yrityksiltä. Huutokaupan tuotto käytetään täydentävänä lisänä nimikoitujen laitteiden hankintaan Sallan kunnan toteuttaman kirkonkylän leikki- ja elinkaaripuistoinvestoinnin yhteyteen.

Huutokauppaan voi kuka tahansa lahjoittaa tavaraa, tuotteita ja palveluja. Tavaran tulee olla hyväkuntoista ja laadukasta.

– Lahjoittajat osallistuvat sallalaisten ja matkailijoiden hyvinvoinnin edistämiseen. Lahjoitukset tukevat kuntamme elinvoimaa ja vahvistavat yhteisöllisyyttä kunnassa, toteaa Sallan yrittäjien Markku Aska.

Huutokauppaan voi lahjoittaa tavaran lisäksi erilaisia palveluja, kuten lahjakortteja hyvinvointipalveluihin tai erilaisiin aktiviteetteihin. Tuotteet ja palvelut myydään huutokaupassa käteisellä ilman pohjahintoja.

Sallan kunnan toteuttama puisto on tarkoitettu Sallan kuntalaisille ja matkailijoille. Se tuo yhteen lapset ja seniorit ja tarjoaa kohtaamispaikan eri-ikäisille ihmisille. Leikki- ja elinkaaripuisto rakentuu kirkonkylän keskustaan, S-Market Erätulen vastapäiselle alueelle.

– Ota koppi vihjeistä ja pengo nurkkiasi, jos sieltä löytyisi jokin ylimääräinen "aarre", Aska kannustaa.

Huutokauppa alkaa Äinpäin-päivänä kello 15 K-Market Puolukan edustalla. Meklarina toimii Lapin radiosta tuttu Juha Mäntykenttä.

Yhteyshenkilöt ja organisointi: Petteri Salmijärvi, s.posti: petteri.salmijarvi@salla.fi tai Annina Kämäräinen, s.posti: sallan4h@4h.fi.

Tapahtuma työllistää työttömiä

Yrittäjät työllistävät Äinpäin-päivänä 10–20 paikallista työtöntä Sallan kunnan oman aktiivimallin mukaisesti. Työtehtävät vaihtelevat yrityksestä riippuen.

Työttömät voivat ilmoittautua työntekijöiksi tapahtumaan Sallan kuntaan Aini Iivarille tai Pasi Selkälälle.

Äinpäin-päivä on jo perinteeksi muodostunut Sallan yrittäjien järjestämä vuosittainen tapahtuma Sallan kirkonkylällä. Tapahtuma on saanut nimensä siitä, että yrittäjät pyöräyttävät Äinpäin-päivänä aukioloaikansa äinpäin eli väärinpäin. Liikkeet ovat auki pitkälle iltaan ja kylällä järjestetään hauskaa ohjelmaa koko perheelle.

Äinpäin-päivään kannattaa tulla shoppailemaan, sillä silloin monissa liikkeissä on hyviä alennuksia. Yritykset järjestävät myös arvontoja, joista voi voittaa lahjakortteja.

« TakaisinFacebook Twitter
12/12

Anoppi pororetkellä

Muutama vuosi takaperin hollantilainen perhe aloitteli pororetkeä Sallan Poropuiston pihamaalla. Perheeseen kuului äiti ja isä sekä perheet tyttäret ja pojat puolisoineen- varsin suuresta perheestä oli siis kysymys.
Retken lähtö sujui onnistuneesti. Perhe sai poroajokoulutuksen...