22.05.2014

Salla on Suomen paras hiihtokeskus perheille

Talvi- ja hiihtomatkailijat ovat valinneet Sallan hiihtokeskuksen Suomen parhaaksi hiihtokeskukseksi perheille. Lisäksi Salla sijoittui toiseksi Paras experteille -sarjassa. Suomen parhaat hiihtokeskukset 2013–2014-yleisöäänestyksen järjesti talvilomailijoiden suosima lumipallo.fi -verkkosivusto.

Matkailijoiden mielestä Sallan kotoisa tunnelma keskellä Lapin kaunista erämaata, perheille sopiva mittakaava ja monipuoliset rinteet ovat syitä koko perheen viihtymiseen.

Salla Ski Resortin toimitusjohtaja Kari Koskimaa arvostaa matkailijoilta tullutta tunnustusta.

    - Kansa on puhunut! Menestyminen perheiden keskuudessa johtuu monesta asiasta. Salla on kompakti keskus, jossa kaikki on lähellä. Lapsiperheet arvostavat helppoa liikkumista alueella. Monipuoliset rinteet ovat erinomaisesti hoidetut, ja liikkuminen hissien sekä eri rinnealueiden välillä on helppoa, myös lasten mielestä. Ruuhkattomuus rinteissä ja hisseillä sekä turvallisuus ovat jokaisen lapsiperheen etu. Hauskan hiihtokoulun palvelut ovat monipuoliset ja viikko-ohjelmassa on paljon erilaisia leikkimielisiä kilpailuja perheille.

Sallan hiihtokeskuksen rinteet ovat Suomen kärkitasoa niin aloittelijoille kuin huippu-urheilijoille.

Sallassa on Suomen paras pujottelurinne. Se on haasteellinen jyrkkyytensä ja pinnanmuotojensa vuoksi.

Sallatunturissa järjestetään kauden aikana useita kilpailuja. Niiden järjestäjänä toimii vuosikymmenten kokemuksella arvostettu hiihtoseura Sallan Karhut. Lisäksi Sallassa käy talven aikana treenaamassa useita seuroja sekä Pohjois- että Etelä-Suomesta.

Suomen parhaat hiihtokeskukset -kilpailuun osallistuivat kaikki kotimaan hiihtokeskukset. Se järjestettiin nyt ensimmäistä kertaa.

Lumipallo_Paras_perheille.jpg

 

 

« TakaisinFacebook Twitter
10/12

Kotiseutumatka Korjalle

Olimme kotiseutumatkalla Korjalla. Matkalla eräät olivat ostaneet hieman kurkun kostuketta, ja niin niitä pullon korkkeja väännettiin auki. Matkassa mukana oli myös Ulpu Iivari, joka otti emännän roolin ja pyysi kaikkia ottamaan kipot esille. Emäntä kiersi ympyrää ja kaateli kaikille...