02.11.2011

Napapiirin Safarit panostaa ekologiseen matkailuun

Sallatunturin Tupien kelkkasafareita järjestävä ohjelmapalveluyritys Napapiirin Safarit vaihtaa entistä vihreämpään kalustoon. Yritys valitsi uusiksi moottorikelkoikseen Rovaniemellä valmistetut, vähäpäästöiset ja pienikulutuksiset nelitahtikelkat.

Vuodesta 1996 toiminut Napapiirin Safarit on toimintansa alusta lähtien hankkinut moottorikelkkansa kemijärveläisen Tuovi-Rengas Oy:n kautta. Täksi talveksi Napapiirin Safarit hankki kaksitoista uutta nelitahtikelkkaa oppaiden ja asiakkaiden käyttöön.  Sallalaisyrityksellä on nyt yhteensä 27 nelitahtikelkkaa, joista puolet uusittiin vuonna 2010. Kelkat on valmistanut BRP Finland Oy Rovaniemellä. Uudet kelkat luovutettiin Napapiirin Safareiden edustajille Kyösti ja Pekka Virkkulalle 1.11.2011 Rovaniemellä.

Napapiirin Safarit aloittaa kelkkasafarit Venäjälle

Tulevana talvikautena Napapiirin Safarit aloittaa kelkkasafarit Venäjälle yhteistyössä Eräkeskus Paanajärven kanssa. Päiväsafarina toteutettava ”Itärajan ylitys” vie matkailijat Sallatunturin matkailukeskuksesta Venäjän puolelle, aina Rohmoivalle (658 m) asti. Yritys järjestää myös kolmen ja neljän päivän retkiä Paanajärven kauniisiin maisemiin. Matkalla majoitutaan korkeatasoisissa kelorakennuksissa Paanajärven rannalla.

 

Lisätietoja: Sallatunturin Tuvat/Napapiirin Safarit, puh. 016 831 931, safarit@sallatunturi.fi

www.sallatunturi.fi

« TakaisinFacebook Twitter
10/12

Kotiseutumatka Korjalle

Olimme kotiseutumatkalla Korjalla. Matkalla eräät olivat ostaneet hieman kurkun kostuketta, ja niin niitä pullon korkkeja väännettiin auki. Matkassa mukana oli myös Ulpu Iivari, joka otti emännän roolin ja pyysi kaikkia ottamaan kipot esille. Emäntä kiersi ympyrää ja kaateli kaikille...