02.11.2011

Napapiirin Safarit panostaa ekologiseen matkailuun

Sallatunturin Tupien kelkkasafareita järjestävä ohjelmapalveluyritys Napapiirin Safarit vaihtaa entistä vihreämpään kalustoon. Yritys valitsi uusiksi moottorikelkoikseen Rovaniemellä valmistetut, vähäpäästöiset ja pienikulutuksiset nelitahtikelkat.

Vuodesta 1996 toiminut Napapiirin Safarit on toimintansa alusta lähtien hankkinut moottorikelkkansa kemijärveläisen Tuovi-Rengas Oy:n kautta. Täksi talveksi Napapiirin Safarit hankki kaksitoista uutta nelitahtikelkkaa oppaiden ja asiakkaiden käyttöön.  Sallalaisyrityksellä on nyt yhteensä 27 nelitahtikelkkaa, joista puolet uusittiin vuonna 2010. Kelkat on valmistanut BRP Finland Oy Rovaniemellä. Uudet kelkat luovutettiin Napapiirin Safareiden edustajille Kyösti ja Pekka Virkkulalle 1.11.2011 Rovaniemellä.

Napapiirin Safarit aloittaa kelkkasafarit Venäjälle

Tulevana talvikautena Napapiirin Safarit aloittaa kelkkasafarit Venäjälle yhteistyössä Eräkeskus Paanajärven kanssa. Päiväsafarina toteutettava ”Itärajan ylitys” vie matkailijat Sallatunturin matkailukeskuksesta Venäjän puolelle, aina Rohmoivalle (658 m) asti. Yritys järjestää myös kolmen ja neljän päivän retkiä Paanajärven kauniisiin maisemiin. Matkalla majoitutaan korkeatasoisissa kelorakennuksissa Paanajärven rannalla.

 

Lisätietoja: Sallatunturin Tuvat/Napapiirin Safarit, puh. 016 831 931, safarit@sallatunturi.fi

www.sallatunturi.fi

« TakaisinFacebook Twitter
7/12

Tuskallinen tehtävä

Talvisota oli syttynyt. Meitä oli noin kymmenen miehen hakuporukka, jonka tehtävänä oli ihmisten ja karjan saattaminen ja ohjaaminen Savukosken tietä länteen. Kotalassa ammuimme lehmät navettaan, kun emme niitä voineet ottaa niitä mukaan. Kun lähdimme Kotalasta, sytyttivät sotilaat heti...