16.07.2016

Luxusta arkeen Sallasta!

Onko sinustakin Salla TOSI KOVA JUTTU?

Niin meistäkin! Siispä tässä; Salla Luxus -alushousut ensi kertaa yleisön edessä! Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus hankkia ylellistä luksusta elämääsi ja tilata Salla Luxus -alushousut itsellesi ennakkotilauksena paketoituna hienoon lahjapakkaukseen. Housut tulevat myyntiin Sallan Rykimäviikolle (3.9.2016 alkaen).

Kotimaiset ja käsinpainetut Salla Luxus -alushousut on valmistettu ylellisestä, silkkisen pehmeästä bambusta. Miesten housujen etuosassa kimaltaa hopeinen teksti "Tosi kova juttu" ja naisten versiossa etuosassa loistaa "Tosi kiva juttu". Takapuolessa kummallakin Sallan komea logo & slogan: In the Middle of Nowhere. Tulossa myös kansainvälinen versio; ladies REALLY WILD THING men REALLY TOUGH THING, nämä myöskin jo ennakkotilattavissa.

Rajoitettu erä. Tilaa heti omasi sähköpostilla: tourist.info@salla.fi (tuotteitten toimitus syyskuun 2016 alussa). Hinta 40€/kpl + nouto paikanpäältä 0€ / postikulut kotimaahan 3,90€ / postikulut ulkomaille 7€. Koot XS-XXXL

Voit osallistua myös kilpailuun, jossa palkintona nämä ihanat 100 % kotimaiset & ekologiset Salla Luxus -alushousut. Osallistu kertomalla: Miksi Salla on mielestäsi tosi kova tai kiva juttu? Osallistua voit paikan päällä Sallan Matkailuinfossa 15.-19.7. (17.7. su suljettu) välisenä aikana TAI Sallan matkailun Facebook-sivulla (@sallainthemiddleofnowhere) Voittajat arvotaan 31.8.2016 ja heille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Salla-MeWe-HipsteritPiirrettyBokseritFlat-Osallistu&Voita_cmyk.jpg

Salla Luxus - alushousut - Kotimaista designia

- Oikeasti 100% suomalainen tuote:
* housun leikkaus ja ompelutyö tehdään Kangasalla
* painotyö tehdään käsityönä Helsingissä

- Ekologisesti ja eettisesti kestävällä tavalla tuotettu
- Materiaali on ihanaa, silkkisen ja ylellisen tuntuista bambua (+ 5% elastaania)
- Tuote on super-laadukas: miellyttävä materiaali ja hyvä leikkaus
- Käyttämämme painomateriaalit ovat laadukkaimpia mitä markkinoilla on ja painatus kestää käyttöä ja pesua: 
* käytetty hopeinen painatus saatavissa ainoastaan tällä painomenetelmällä (vaatii käsityötä)

 MeWe

« TakaisinFacebook Twitter
10/12

Kotiseutumatka Korjalle

Olimme kotiseutumatkalla Korjalla. Matkalla eräät olivat ostaneet hieman kurkun kostuketta, ja niin niitä pullon korkkeja väännettiin auki. Matkassa mukana oli myös Ulpu Iivari, joka otti emännän roolin ja pyysi kaikkia ottamaan kipot esille. Emäntä kiersi ympyrää ja kaateli kaikille...