12.09.2017

Kantri kaikuu Sallassa syyskuussa

Country- ja folkfestivaali RUSKAntri järjestetään jälleen Sallassa 13.–15. syyskuuta. Kolmatta kertaa järjestettävä tapahtuma kerää Sallaan musiikkilajien tunnettuja esiintyjiä ja tanssiharrastajia. Tapahtuma rakentuu paikallisten yrittäjien yhteistyönä.

 

Tänä vuonna RUSKAntria tähdittävät Tarja Merivirta, Marko Haavisto, Kukka Lehto, Antti Vuorenmaa ja Pauli Halme. He esiintyvät jokaisena kolmena tapahtumailtana. Esiintymispaikat kuitenkin vaihtelevat: keskiviikkona heitä kuullaan kantriklubilla Sallan Poropuiston tunnelmallisessa Tähtitaivaskodassa, torstaina he pitävät konsertin Poropuiston auditoriossa ja perjantaina viikko huipentuu esitykseen Ravintola Kielassa. Jokaisena iltana mukana ovat myös Sallan omat pojat eli Karut kaverit. 

– Antti Vuorenmaa ja Pauli Halme isännöivät Helsingissä joka maanantai Hilland Mondays -kantrihenkistä iltaa. He ovat esiintyneet kotimaisten ja ulkomaisten artistien kanssa jo yli 150 maanantaina peräkkäin. On hienoa saada heidät nyt toisen kerran Sallaan, RUSKAntri-tapahtuman järjestelyistä vastaava Jussi Seppänen kertoo.

Iltaohjelmien lisäksi RUSKAntrissa pääsee tutustumaan rivitanssin saloihin Kairan Kantrisakin johdolla. Tanssiopetus alkaa perjantaina 15. syyskuuta kello 15 Ravintola Kielassa.

RUSKAntri rakentuu paikallisten yrittäjien yhteistyön tuloksena. Tapahtumassa ovat mukana Sallainen Caravan, Sallatunturin Tuvat ja Sallan Poropuisto.

Sallainen Caravan ja Sallatunturin Tuvat tarjoavat majoitustarjouksia tapahtumaan osallistuville. Tarjouksista saa lisätietoja yrityksistä.

Ennakkolippuja tapahtumaan voi ostaa Sallan matkailuinfosta ja netissä Lipputoimistosta.

Lisätietoja:

Jussi Seppänen
Puh. 040 832 0932

« TakaisinFacebook Twitter
3/12

Hutikuti ja hirvi kusi


Tunnettu sallalainen erämies, Eelis Vuorela, oli uusimassa hirvikorttiaan
Isoaavan ampumaradalla ja päivitteli toisten heikkoa ampumataitoa sanomalla. että kortin uusimiseen ei tarvita kuin kuusi panosta.Annas ollakaan kun tuli Eeliksen vuoro , huikkasi veljenpoika...