08.03.2016

Hiihdä halvalla huhtikuussa!

Loppuivatko hiihtokelit kesken? Sallassa voi hiihtää ja lasketella vielä huhtikuussa. Tutustu majoitustarjouksiimme huhtikuun aurinkoisille keväthangille!

Murtomaahiihtäjää odottaa Sallassa yhteensä 160 km mittainen latuverkosto, joka vie keskelle erämaan kauneimpia maisemia. Kapua Ruuhitunturiin ihastelemaan henkeä salpaavia tunturimaisemia tai nauti erämaan hiljaisuudesta Kalliojärven jylhien kiviseinämien välissä. Lisätietoa laduista tässä!

Salla Ski Resortin rinteet tarjoavat haasteita niin vasta-alkajille kuin kokeineillekin laskettelijoille. Hyvin hoidetut ja ruuhkattomat rinteet ovat avoinna Vappuun saakka, jos kelit vaan sen sallivat. Lisätietoja rinteistä ja Hiihdä Halvalla -kauden hinnosta ski.salla.fi

Hiihtopäivän jälkeen on mukava painaa pää pehmeään tyynyyn mökissä tai hotellihuoneessa.

Huhtikuun majoitustarjouksia:

9.4.- 1.5.2016 PAN Village 750,-/viikko ja 360,-/3 yötä

9.4.-1.5.2016 Sallaiset mökit caravan alueella 370,-/ viikko ja 65,-/ yö

1.-30.4.2016 Kun teet viikon majoitusvarauksen Sallatunturin Tuville, voit samalla varata hissiliput viikoksi ja lipuista saat alennusta 30 %

Lisää majoitusvaihtoehtoja

Viikolla 14 Sallan Poropuistossa tarjolla hiihtäjille keittolounasta hintaan 8€/hlö!

Huhtikuussa hinnat ovat huokeita ja hanget hohtavia!

« TakaisinFacebook Twitter
4/12

Suomen ensimmäiset syäksy- ja pujottelumestaruuskilpailut


Matkailu oli Sallassa jo hyvässä vauhdissa, kun vuonna 1937 vanhassa Sallatunturissa järjestettiin Suomen ensimmäiset syäksylaskun mestaruuskisat. Osallistujia kisoissa oli parisenkymmentä, joukossaan Suomen kärkinimet Aarne Valkama ja Erkki Penttilä.


Aarne Tuuha, siihen aikaan...