23.10.2008

Transavia.com tuo suorat charterlennot Kuusamoon ja Rovaniemelle

Suoria charterlentoja Amsterdamista Kuusamoon lennetään tänä talvena jo viidettä kertaa peräjälkeen. Viime talvena kasvaneen kysynnän ansiosta suorat charterlennot aloitettiin myös Rovaniemen kentälle. Tänä talvena lennot operoidaan hollantilaisen charter- ja halpalentoyhtiön Transavia.com toimesta. Lennoilla tuodaan hollantilaisen matkanjärjestäjän Voigt Travelin asiakkaita mm. Sallaan lomailemaan.

 

 

Ensimmäinen lento saapuu Kuusamoon ja Rovaniemelle 21.12.2008, jonka jälkeen lennot jatkuvat joka sunnuntai molemmille lentokentille maaliskuun loppuun saakka. Uutta tänä talvena on myös se, että myös pelkkiä lentoja voi varata suoraan Internetin kautta Transavia.com sivustolta. Lentoja on mahdollista varata myös Rovaniemeltä Amsterdamiin ja takaisin!

« TakaisinFacebook Twitter
11/12

Tarina Murhahaaran taustalla


Sallan pohjoisosassa Tuntsan erämaassa on erämaakämppä, murhahaara, jossa on vuosisatoja puhuttu kummittelevan. Kämpän vieraskirjaan on raapustettu varoituksia yöpyjille yön pimeimpään aikaan ilmestyvistä kummituksista. Kämpän ja läheisen ojan nimen takana oleva tarina selittää...