Tuntsan Tunturilomat

Majoitus-, ravitsemus- sekä ohjelmapalvelut Naruskalla sekä Tuntsan erämaassa Pohjois-Sallassa.

Tuntsan Tunturilomat Oy on Naruskajoen rannalla Sallan kunnan pohjoisosassa sijaitseva yritys, joka tarjoaa majoitus- ja ravitsemuspalveluja sekä järjestää monenlaisia retkiä ympäröivään luontoon.

 

Majoitusta tarjoamme "pääpaikassamme" Naruskajärvellä, jossa myös Tuntsan Pubi sijaitsee sekä lisäksi Tuntsan erämaassa Tuntsan Pirtillä ja Sorsatunturin juurella sijaitsevassa varaustuvassa.

 


Merkittyjä patikkareittejä pitkin voit helposti kulkea omatoimisestikin pitkin Tuntsan tuntureita. Naruskajoki sekä Venäjälle laskeva Tuntsajoki houkuttelevat kalastusretkille, meiltä voit ostaa alueen kalastusluvat.
Mahdollisuus opastetulle kalastus- ja pilkkiretkelle myös Venäjän lähialueelle.

 

Kullankimallusta kaipaava voi kaivaa opastuksellamme kultahippunsa Nuoluskurun valtaukselta.

 


Kelkkareitti kulkee kauttamme (polttoainemyynti) ja järjestämme myös moottorikelkkasafareita Tuntsan erämaassa ja Venäjän lähialueilla.

Perustiedot
Yhteystiedot

Pertti Kunnari

puh +358(0)400 274 074

Naruskantie 450
98960 Naruska

Tuntsan Tunturilomat / Majoitus

Majoitus-, ravitsemus- sekä ohjelmapalvelut Naruskalla sekä Tuntsan erämaassa Pohjois-Sallassa.

Lue lisää »Facebook Twitter
7/12

Tuskallinen tehtävä

Talvisota oli syttynyt. Meitä oli noin kymmenen miehen hakuporukka, jonka tehtävänä oli ihmisten ja karjan saattaminen ja ohjaaminen Savukosken tietä länteen. Kotalassa ammuimme lehmät navettaan, kun emme niitä voineet ottaa niitä mukaan. Kun lähdimme Kotalasta, sytyttivät sotilaat heti...