Veikon Kone - Konevinkki Oy

Kodintekniikan perässä on turha mennä merta edemmäs. Tuttu, paikallinen Veikon Kone-kauppiaasi tarjoaa kattavan, suomalaiseeen makuun valitun tuotevalikoiman aina kilpailukykyiseen hintaan. Yli 30 vuotta kodintekniikkakauppaa on opettanut meille, mitä suomalaiset kodintekniikaltaan vaativat, ja mikä tuottaa eniten harmaita hiuksia. Siksi me haluamme jeesata joka ikisessä asiassa, niin sopivan vempeleen valinnassa, kotiinkuljetuksessa, asennuksessa kuin käyttökoulutuksessa.

Jo 25 vuotta nämä elämää helpottavat ja viihdyttävät sähköiset laitteet ovat saaneet rinnalleen muita palveluita; kauttamme nyt myös LVI -tarvikkeita. Alan jatkuvalle kehitykselle ja uusille innovaatioille ei näy loppua, joten kannattaa pistäytyä katsomassa, mitä uutta tekniikan saralta löytyy. Se, mitä ei hyllystä löydy, saadaan tilaamalla kauttamme nopeasti.

Pistäytykäähän taas talossa, sillä merta edemmäs on turha mennä kalaan!

Mika Onkamo
toimitusjohtaja

Perustiedot
Aukioloajat Ma-pe klo 9-17
Yhteystiedot

Mika Onkamo

puh +358 (0) 16 832 245

Kuusamontie 7
98900 SallaFacebook Twitter
9/12

Matka vanhaan Sallaan

1990-luvun alkupuolella kävi Sallan linja-autoasemalla kova kuhina. Napapiirin Retkeilyn järjestämälle matkalle oli lähdössä suuri joukko ihmisiä, joiden määränpäänä oli rajantakaiset kotiseudut. Monelle se oli ensimmäinen ulkomaanmatka, vaikka se tehtiinkin omalle syntymäpaikalle....