Sallatunturin Tuvat

Sallatunturin Tuvilla majoitut korkeatasoisissa ja kodikkaissa tuvissa. Kaikissa tuvissamme on onnistuneen loman perusvarustelu. Tarjoamme aitoja lappilaisia makuelämyksiä ravintola Kielassa, iloista iltaelämää Papana Pupissa sekä unohtumattomia elämyksiä Napapiirin Safareilla.

Tervetuloa Sallatunturin Tuville!

Me Sallatunturin Tuvilla haluamme teidän viihtyvän niin, että lomamuistot lämmittävät mieltä vielä kotonakin. Perheyrityksemme pitkäaikainen kokemus ja sympaattinen henkilökunta auttavat tekemään lomastanne monipuolisen ja unohtumattoman.

Sallassa voi käydä myös työmatkalla. Jängän reunalla järjestetty kokous tai konferenssi jää varmasti osallistujien mieleen. Nettiin pääsee mökissäkin – lähes kaikissa tuvissamme on WLAN-yhteys.

Levähdä kodikkaassa tuvassa

Tunturin juurella sijaitsevat 66 tupaamme sopivat moneen makuun. Meillä on 25 m²:n suihkulla varustettuja tupia sekä saunallisia tupia, joissa on 1–4 makuuhuonetta.

Pomotupaan (147 m²) ja Sihteeritupaan (175 m²) mahtuvat isommatkin kokoonpanot saman katon alle. Tuvissamme on täydellinen onnistuneen loman varustus.

Nauti lappilaisista herkuista ja viihdy pubissa

Ravintola Kielassa pääroolissa ovat lappilaiset herkut ja lähiruoka. Paistinkääntäjät ry aateloi vuonna 2009 Ravintola Kielan arvostetuin Rôtisseurs-kilvin.

Tuvilla onnistuu myös after ski. Talon oma Papana Pupi on varsinkin sesongin aikaan suosittu keikkapaikka. Rauhallisempina iltoina meillä voi järjestää vaikka biljardikisan.

Perustiedot
Aukioloajat Vastaanotto ja Papana Pupi avoinna klo 8-22. Ravintola Kielassa noutopöytä ajalla 29.9.-1.10.2019 klo 17.00-20.30. 2.10.2019 alkaen Kiela toimii tilausravintolana ryhmille, vastaanotto ja pupi avoinna ma-pe klo 9-16.
Yhteystiedot

Sallatunturin Tuvat / Napapiirin Safarit

puh +358-(0)-16-831 931
Faksi +358-(0)-16-837 765

Kotisivulle »

Hangasjärventie 1
98900 Salla

Tuvat 25 m²

Tuvat 1-12 ja 15-16. Tupakeittiö, suihku ja wc.
 Varustus: astiasto, keittolevy, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, jääkaappi, pesukone, kuivauskaappi, tv, radio, puhelin ja wlan.

Lue lisää »

Saunalliset tuvat, 1 MH, 34m²

Tuvat 21-34.
 Makuuhuone, olohuone, keittiö, sauna, suihku ja wc.

 Olohuoneessa on takka. Neljässä tuvassa on myös parvi.
 Varustus: astiasto, astianpesukone, keittolevyt, kahvinkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, jääkaappi, pesukone, kuivauskaappi, tv, radio, puhelin ja wlan.

Lue lisää »

Saunalliset tuvat, 1 MH, 42m²

Tuvat 36-47. Makuuhuone, olohuone, keittiö, sauna, suihku ja wc.
 Olohuoneessa on takka. Varustus: astiasto, astianpesukone, keittolevyt, kahvinkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, jääkaappi, pesukone, kuivauskaappi, tv, radio, puhelin ja wlan.

Lue lisää »

Saunalliset tuvat, 2 MH, 45m²

Tuvat 50-59. Kaksi makuuhuonetta, olohuone, tupakeittiö, sauna, suihku ja wc.
 Olohuoneessa on takka. Varustus: astiasto, astianpesukone, liesi, kahvinkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, jääkaappi, pesukone, kuivauskaappi, tv ja radio.

Lue lisää »

Saunalliset tuvat, 2 MH, 75m²

Tuvat 70 - 79. Kaksi makuuhuonetta, olohuone, tupakeittiö, sauna, kodinhoitohuone, suihku ja kaksi wc:tä.

 Olohuoneessa on takka. Varustus: astiasto, astianpesukone, liesi, kahvinkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, jääkaappi, pesukone, kuivauskaappi, tv, radio ja wlan.

Lue lisää »

Saunalliset tuvat, 3 MH, 99m²

Tuvat 60 ja 61. Kolme makuuhuonetta, olohuone, tupakeittiö, sauna, suihku, kodinhoitohuone ja kaksi wc:tä.
 Olohuoneessa on takka. Varustus: astiasto, astianpesukone, liesi, kahvinkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, jääkaappi, pesukone, kuivauskaappi, tv ja radio.

Lue lisää »

Pomotupa, 3 MH, 147m²

Kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö, takkahuone, sauna, suihku, poreamme ja kolme wc:tä.

 Varustus: astiasto, astianpesukone, liesi, kahvinkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, jääkaappi, pesukone, kuivauskaappi, tv, DVD- ja CD-soitin, radio ja wlan. Hyvä vaihtoehto myös kokous- ja yritysryhmille.

Lue lisää »

Sihteeritupa, 4 MH, 175m²

Neljä makuuhuonetta, olohuone, keittiö, takkahuone, sauna, poreamme, suihku, kodinhoitohuone ja neljä wc:tä sekä autotalli.

 Varustus: astiasto, astianpesukone, liesi, kahvinkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, jääkaappi, pesukone, kuivauskaappi, tv, DVD- ja CD-soitin, radio ja wlan. Hyvä vaihtoehto myös kokous- ja yritysryhmille.

Lue lisää »

Sallatunturin Tuvat kartalla

Tervetuloa Sallatunturin Tuville

Lue lisää »Facebook Twitter
3/12

Hutikuti ja hirvi kusi


Tunnettu sallalainen erämies, Eelis Vuorela, oli uusimassa hirvikorttiaan
Isoaavan ampumaradalla ja päivitteli toisten heikkoa ampumataitoa sanomalla. että kortin uusimiseen ei tarvita kuin kuusi panosta.Annas ollakaan kun tuli Eeliksen vuoro , huikkasi veljenpoika...