Sallan Liikuntakeskus

Sallan Liikuntakeskus tarjoaa monipuoliset sisäliikuntamahdollisuudet kuntosalista ja sulkapallosta aina täysimittaiseen salibandykaukaloon saakka. Hallin yli 1300 m²:n tilat sisältävät lisäksi myös kahvion. Liikuntakeskus tarjoaa nyt myös kehonkoostumusmittaukset ja henkilökohtaiset ohjaukset. Kehonkoostumusmittauksen avulla saat terveyden edistämisen kannalta hyödyllistä tietoa kehostasi. Henkilökohtaiset liikunta- ja ravintoneuvonnat sisältävät mm. kuntosaliohjelmat ja ruokapäiväkirja-analyysit. Lisätietoja ja ajanvaraukset liikunnanohjaajalta numerosta 0400-218182. Kuntosali laadukkain ja monipuolisin laittein tarjoaa vaativimmallekin saliharrastajalle erinomaiset puitteet. Vanhempien ollessa salilla tai pelaamassa lapset viihtyvät omassa leikkinurkkauksessaan. Kahviossa löytyy myös monenlaisia viihdykkeitä; Playstation rallipenkkeineen, pöytäjalkapallo, aito FLIPPERI suoraan Amerikasta, kuumajuoma-automaatti sekä kirjojen vaihtopiste. Talvikaudella tarjontaamme kuuluvat erilaiset ohjatut ryhmät, esim. spinni, kuntomix sekä kuntosaliohjaus. Lisätietoja ryhmistä saat liikuntakeskuksesta. Halli on nopeasti muunneltavissa myös erilaisiin juhla- yms. tilaisuuksiin. Aukioloajat: Ma-Pe 14.00-20.30. Suljettuna korjaustöiden vuoksi ajalla 1.7.- 11.8.2019.
 
 
 
 
Lisätiedot / Ilmoittautumiset ennakkoon 0400 510310.

Ryhmiin osallistumismaksut ovat 6,50 €/hlö/krt.
Lisäksi on mahdollisuus ostaa kymmenen kerran sarjalippu hintaan 45 e.
Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Aukioloajat:

ma-pe klo 15-20.30. Suljettuna korjaustöiden vuoksi ajalla 1.7.- 11.8.2019.

Poikkeukset aukioloajoissa mahdollisia juhlapyhinä ja esim. turnauspäivinä, kysy Liikuntakeskuksesta tai katso lisätietoja Sallan palveluhakemistosta.

Sallan Liikuntakeskuksessa on nyt mahdollisuus kehonkoostumusmittaukseen ja henkilökohtaiseen ohjaukseen.

Kehonkoostumusmittauksen avulla saat terveyden edistämisen kannalta hyödyllistä tietoa kehostasi.

Myös henkilökohtaista liikunta- ja ravintoneuvontaa, sisältäen mm. kuntosaliohjelmat ja ruokapäiväkirja-analyysit. Henkilökohtainen ohjaus 10e/tunti.

Lisätietoja ja ajanvaraukset liikunnanohjaajalta numerosta  040-6310168.


Sallatunturin ulkoliikuntapaikkoja ovat vaihtelevat laskettelurinteet ja hyvät latuverkostot sekä retkeilyreitit, golf-harjoittelupaikat, uimaranta ja jalkapallokenttä.

Sallan Liikuntakeskus sijaitsee Sallatunturin matkailukeskuksessa (n.10 km Sallan kirkonkylältä),aivan nopeuslaskurinteen juurella.

Lisätietoja: Sallan Liikuntakeskus, 0400 510 310.

Perustiedot
Yhteystiedot

Sallan liikuntakeskus

puh 0400 510310

Eraustie 5
98900 SallaFacebook Twitter
3/12

Hutikuti ja hirvi kusi


Tunnettu sallalainen erämies, Eelis Vuorela, oli uusimassa hirvikorttiaan
Isoaavan ampumaradalla ja päivitteli toisten heikkoa ampumataitoa sanomalla. että kortin uusimiseen ei tarvita kuin kuusi panosta.Annas ollakaan kun tuli Eeliksen vuoro , huikkasi veljenpoika...