Sallan Poropuisto

Ressaako? Tympiikö työ? Kyllästyttääkö harmaa kaupunki? Ei hätää! Sallan Poropuisto tarjoaa ainutlaatuisen pakomahdollisuuden. Karkaa porojen ja koirien kanssa koskemattomaan luontoon, nauttimaan hiljaisuudesta ja lumoavista Lapin maisemista.

Sallan Poropuisto tarjoaa lukemattomia pakomahdollisuuksia perinteisestä arjesta. Koirat ja porot vievät sinut kauniiseen Lapin luontoon. Lumikengät ja metsäsukset kuljettavat sinut sinne, minne itse haluat. Kesällä kulkupeliksi voit valita kanootin tai vaelluskengät.

 

Retkiä löytyy moneen lähtöön ja jokaisen makuun. Paikalliset, asiantuntevat oppaamme vievät sinut turvallisesti metsään ja tuovat jopa takaisin.

 

Poropuiston Päärakennukselta löydät viihtyisän kahvilan, jossa keittolounas joka päivä ja vaihtuvan taidenäyttelyn. Kahvila on mukava taukopaikka latujen ja kelkkareittien varrella. Matkamuistomyymälästä löydät mm. poronahkaisia sormikkaita, porontaljoja, kuksia ja puukkoja.

 

Tervetuloa!

Perustiedot
Aukioloajat 3.12.2018 alkaen avoinna päivittäin 10-18
Kielet Suomi, Englanti
Maksutavat Pankkikortti, Visa, Visa Electron, Master Card, American Express
Yhteystiedot

Sallan Poropuisto

puh Vastaanotto +358 40 3525248 Ohjelma myynti +358 40 5813193

Kotisivulle »

Hautajärventie 111
98900 Salla

Aidot Lappilaiset Poronajokisat

Haluatko tuntea poroajokilpailuiden kuuman tunnelman ja ajaa kilpaa meidän ”Formula 1 poroilla”? Tai vain kokeilla lajia hieman rauhallisemmalla porolla? Vai haluatko kenties vain liittyä seuraan katsojana ja nauttia tunnelmasta.

Lue lisää »

Revontuli pororetki

Haluatko kokea kaamosyön hiljaisuuden ja kulkea porolla pimeässä metsässä? Haluatko päästä metsästämään revontulia keskelle ei mitään?

Lue lisää »

Pororetki 3h

Porolla ajaminen läpi lumisen metsän on henkeäsalpaava kokemus. Tällä retkellä sinulla on mahdollisuus nauttia luonnosta kaikessa rauhassa ja hämmästyä kuinka porot taivaltavat erämaassa.

Lue lisää »

Päivän porosafari

Päivän pororetkellä saat todellisen irtioton arjesta ja pääset rentoutumaan kauniiseen ja hiljaiseen luontoon porojen seurassa.

Lue lisää »

Rekiretki poroja ruokkimaan

Liity seuraamme ruokkimaan Poropuiston vaatimia ja vasoja.

Lue lisää »

Husky Safarit

Husky retkellä tunnet itsesi erämaan sankariksi. Pääset nauttimaan koskemattomasta luonnosta ja vauhdin huumasta.

Lue lisää »

Husky ajelua Sallan Poropuistossa

Husky retkellä tunnet itsesi erämaan sankariksi.

Lue lisää »

Arktinen Lumikenkäretki 4h

Lumikenkäily on hauska ja helppo tapa liikkua lumella. Retkellä meillä ei ole kiire minnekään, joten sinulla on mahdollisuus nauttia Lapin luonnosta kaikessa rauhassa.

Lue lisää »

Valokuvaus lumikenkäretki Ruuhitunturiin

Lumikenkäretkellä Ruuhitunturiin pääset tallentamaan kauniin Lappilaisen maiseman joko kameraasi tai syvälle sydämeesi.

Lue lisää »

Revontulien metsästys Lumikenkäillen

Kun pimeys laskeutuu Napapiirin ylle, laitamme lumikengät jalkaan ja suuntaamme metsään. Pimeydessä aistit erämaan ja Lapin rauhan parhaimmillaan.

Lue lisää »

Metsäsuksihiihto

Metsäsuksilla pääset tutustumaan ikiaikaiseen tapaan liikkua Lapin erämaassa. Pitkillä sivakoilla tunnet vapauden kulkea lumisessa metsässä sinne, minne nokka näyttää.

Lue lisää »

Tähtitaivaskodan herkkupöytä

Poropuiston Kotaillassa sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä maistamaan paikallisia herkkuruokia ja nauttimaan lämpimästä tunnelmasta modernissa 50-paikkaisessa tähtitaivaskodassa.

Lue lisää »

Iltaseikkailu perheille

Tule seikkailemaan poropuistoon koko perheen voimin. Tekemistä löytyy jokaiseen makuun, mukavassa seurassa.

Lue lisää »

Poropuiston erilainen pikkujoulu

Lähde viettämään erilainen pikkujoulu Sallan Poropuistoon ja nauttimaan mukavasta yhdessäolosta ja tekemisestä.

Lue lisää »Facebook Twitter
11/12

Tarina Murhahaaran taustalla


Sallan pohjoisosassa Tuntsan erämaassa on erämaakämppä, murhahaara, jossa on vuosisatoja puhuttu kummittelevan. Kämpän vieraskirjaan on raapustettu varoituksia yöpyjille yön pimeimpään aikaan ilmestyvistä kummituksista. Kämpän ja läheisen ojan nimen takana oleva tarina selittää...