Sallainen Panvillage

Lomakylä Sallainen Panvillage tarjoaa korkeatasoista majoitusta aidossa Lapin erämaamaisemissa. Lomakylässä on suuria hirsitaloja, joissa kussakin on 4 huoneistoa ja jokaisessa huoneistossa petipaikat kolmessa makuuhuoneessa kuudelle henkilölle.

Huoneistot

Tilavat 108 m2 huoneistot ovat nykyaikaisesti sisustettu. Oleskelutilan mukavuuksia ovat muun muassa suuri TV, DVD-soitin ja tulisija.

Avarassa keittiössä on jääkaappi, keraaminen keittolevy, yhdistelmäuuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja tiskikone, ruokailu- ja ruuanlaittovälineitä unohtamatta.

Huoneistoissa on avaran oleskelutilan ja keittiön lisäksi kolme makuuhuonetta, kaksi kylpyhuonetta ja kaksi vessaa. Jokaisessa huoneistossa on oma sauna.

Huoneistoissa on lattialämmitys, maksuton langaton Internet-yhteys, pesukone ja kuivausrumpu, kuivauskaappi kostuneille ulkovaatteille ja kengille sekä lämmitetty ulkovarasto.

Pieniä lapsia varten on mahdollista saada vauvan vuode sekä syöttötuoli.

Jokaisessa huoneistoissa on oma sauna, kaksi erillistä vessaa sekä kaksi suihkua – joista ensimmäinen saunatiloissa ja toinen vessan yhteydessä.

Tilavissa kylpyhuonetiloissa on myös pesukone ja kuivausrumpu, sekä säilytyskaappi siivousvälineille. Silitysrauta ja -lauta lainattavissa Sallaisen Panvillagen vastaanotosta.

Oleskelutila

Olohuoneen mukavuuksia ovat suuri televisio, dvd-soitin sekä tulisija.

Tulisijaa varten on saatavilla polttopuita. Sytytä vain tuli ja nauti.

Ruokailutila ja keittiö

Avo-keittiössä on nykyaikaiset kodinkoneet, kuten jääkaappi ja pakastin, moderni keraaminen keittolevy, yhdistelmäuuni (mikro ja uuni), kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja tiskikone.

Keittiön tarvikkeisiin kuuluu lisäksi ruokailu- sekä ruuanlaittovälineet. Ruokapöytä on kuudelle henkilölle. Syöttötuoli saatavilla vastaanotosta pyydettäessä.

Sisustus

Sallaisen Panvillagen sisustus on moderni ja väritykseltään rauhoittavan maanläheinen.

Oman luonnonmukaisen tunnelman huoneistoihin luo seinille ripustetut suuret valokuvataulut sekä valaisimien maisemakuvat. Luontoaiheiset valokuvateokset ovat pääosin Sallasta tai lähialueilta.

Tervetuloa kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä ympäri vuoden. Talvella voit nauttia upeasta luonnosta lumikenkäillen, hiihtäen tai vaikkapa porovaljakolla. Naapurimme Sallan poropuisto tarjoaa monenlaisia aktiviteetteja lomalaisille. Sallatunturissa jokainen voi koetella taitojaan nopeuslaskurinteessä tai nautiskella rennosti hyväkuntoisista rinteistä.

Meillä riittää puuhaa myös kesällä. Erilaiset vaellus- ja maastopyöräreitit takaavat sen, että kaikki viihtyvät Sallan upeassa luonnossa. Hurjäpäille on tarjolla myös huimia koskimelonta- ja koskenlaskuseikkailuja läheisessä Oulangan kansallispuistossa.

Syksyn aikaan Lapin ruska on luonnon värinäytelmä kauneimmillaan. Panvillagesta pääset kotiovelta vaeltamaan monia reittejä tuntureille päiväksi tai pidemmäksi aikaa.

Jokainen vuodenaika Panvillagessa on erilainen, mutta aina ikimuistoinen. Täällä voit kokea lapin erämaan juuri sellaisena kuin olet aina unelmoinut.

Osaava henkilökuntamme auttaa sinua toteuttamaan kaikki aktiviteetit yhteistyössä alueen parhaiden osaajien kanssa. Palvelut ovat aina korkealaatuisia ja kunnioittavat ympäröivää luontoa.

Hinnat:

16.2.-22.4. 2019

1450 €/ viikko                       645 €/ 3 vrk               215 €/ lisäyö

23.4.-20.12.2019    

950 €/ viikko                         450 €/ 3 vrk               150 €/ lisäyö

 

 

Varaa ikimuistoinen lomasi PAN Villagessa

Book online.png

Pyydämme lähettämään varauspyynnön osoitteeseen oulanka(a)panvillage.fi

Lisätietoja Lomakylä meistä ja majoitushinnoista löydät osoittesta www.panvillage.fi

 

 

 

 

Perustiedot
Aukioloajat Every day 9.00-9.30 For CHECK IN outside our office time, please call +358 (0) 40 832 0932
Kielet Suomi, Englanti
Maksutavat Pankkikortti, Visa, Visa Electron, Master Card
Yhteystiedot

Sallainen Panvillage

puh +358 (0) 40 832 0932

Kotisivulle »

Panparksintie 4
98900 SallaFacebook Twitter
1/12

Maailman vanhin suksi

 
Jaska Repo löysi Sallan Särkiaavalta 1938 viemäriojaa kaivaessaan noin 1,5m syvyydestä särkyneen puuesineen. Sitä pidettiin aluksi reen jalaksena, mutta pohjasta löytynyt ura eli olas todistaa sen olleen suksi. Radiohiilitutkimuksissa suksen mitattiin olevan noin vuodelta 3245eKr...