Naruskan Helmi

Naruskan Helmi aukaisee ovensa kesällä 2019. Meillä tehdään remonttia koko kevään ajan. Ilmoitamme avajaispäivämme lähempänä kesää.

Voit valita majoituksen joko 2h+k (max 4 henk), 50€/vrk tai 3h+k (max 6.henk), 80€/vrk, majoituspakettiin voit lisäksi ostaa liinavaatteet tai loppusiivouksen verkkokaupastamme (www.naruskanhelmi.fi). Toki voit tuoda liinavaatteet mukanasi ja tehdä loppusiivouksen itse. Huoneistoissamme on kaikki tarpeellinen ruuanlaittoon sekä mukavaan lomailuun. Yhteissauna on käytössäsi vapaasti ilman erillistä varausta.

IMG_7783 (800x533).jpg

Pihapiirissämme virtaavasta Naruskajoesta voi koettaa saada siiman päähän mm. siikaa, harjusta, taimenta, haukea ja ahventa. Naruskan Helmi sijaitsee vation metsästysalueen Naruska-Tuntsa sisällä ja aivan meidän vieressä on Sallan yhteismetsän maat. Avustamme tarvittaessa niin kalastus kuin metsästyslupien hankinnassa.
Meitä ympäröi mahtavat marjastusmaastot, joiden antimia kannattaa keräillä kotiin viemisiksi.
Lähialueilta löytyvät sellaiset tutustumisen arvoiset paikat, kuten Karhutunturi, Tuntsan erämaa, Politimanvaara, Kiekerövaara,Haltiajärvi sekä Saukkojärvi.
Naruskan Helmi Camping
avautuu 14.5.2018, sähköllisiä paikkoja 13.
Aluemaksu: 27€/vrk, SFC 22€/vrk, joka kuudes yö ilmainen
Telttapaikka: 12€/vrkMeillä on tarjota myös karavaanaripaikkoja asuntoautolla tai -vaunulla matkustaville. Myös omat huoltotilat käytössä campingasiakkaille: keittiö, sauna, pyykinpesu ja olohuone. Karavaanipaikkojen varaukset nrosta: 040 158 7213.
Nyt myös ravintola- & kahvilapalvelut sekä polttoainetankkaus.

 Tervetuloa!
#naruskanhelmi #lappland #salla #sallainthemiddleofnowhere

Perustiedot
Kielet Suomi, Englanti
Maksutavat Pankkikortti, Visa, Visa Electron, Master Card
Yhteystiedot

puh 040 7434292

Kotisivulle »

Naruskantie 234
98960 NaruskaFacebook Twitter
6/12

Kekkosen vierailu


Kekkonen oli suuri Lapin ystävä ja tutustui mielellään paikalliseen väestöön Sallassa vieraillessaan.
Sallan käynnillään hän kävi Vihtori Vuorelan luona kahvilla. Emäntä oli silittänyt oikein valkoisen pöytäliinan pöytään. Kekkonen kahvia juodessaan läikytti sitä...