Maalaistalo Naruskalla

Peruskorjattu maalaistalo Naruskan kylällä. Talo sijaitsee kauniilla paikalla Naruskajoen törmällä, josta näkymä Karhutunturille. Majoitustilat 10-12 hengelle. Talon vuokrauksen yhteydessä mahdollista vuokrata moottorikelkka.

Sijainti: Sallan kunta, Naruskan kylä, 45 km Sallasta pohjoiseen kauniilla Naruskajoen törmällä. Näkymä Karhutunturille. Naruskan ja Tuntsan kuuluisien erämaiden vieressä.

 

Peruskorjattu maalaistalo, sisäseinät jykevää piilutettua hirttä. Makuuhuone, iso valoisa pirtti, keittiö,  yläkerran kaksi makuuhuonetta, sähkösauna ja erillinen rantasauna, viihtyisä hirsiaitta, ulko- ja sisävessa. Päärakennuksessa yöpymismahdollisuudet kymmenelle ja aitassa kahdelle. Vieraat tuovat omat lakanat. Pirtissä leivinuuni, tv, radio, keitiössä sähkö- ja puuhella, mikroaaltouuni ja jääkaappi-pakastinyhdistelmä, kahvinkeitin ym. Pyykinpesukone saunaosastolla. Täydellinen astiasto isollekin porukalle. Sähkölämmitys, vesijohto ja suihku.Hyvät kalastumahdollisuudet Naruskajoella. Kalalajeina harjus, taimen, siika, hauki ja ahven. Kalastukseen tarvitaan Ylä-Kemin yhteislupa. Rannassa vene majoittujien käytettävissä. Metsästykseen laajat valtion ja Sallan yhteismetsän metsästysmaat. Hienot retkeilymahdollisuudet Naruskan ja Tuntsan tuntureilla. Paikka sopiikin erinomaisesti , metsä- ja kalamiehille, retkeilijöille, marjastajille ja perheille. Talvisin hyvät hiihto- ja moottorikelkkailumahdollisuudet. Kelkkareitit kulkevat vieressä, hoidettuja latuja ei ole.

Ryhmät

Naruskan maalaistalo sopii erinomaisesti kurssien, leirien, kokousten, perhejuhlien ym. tapahtumien pitopaikaksi.

Ajo-ohje: Sallasta Savukosken suuntaan 30 km, käännytään Naruskan tielle. Naruskan tietä 15 km. Tien vasemmalla puolella Naruskajoen rannalla punainen maalaistalo.

 

Hinnasto/Vrk:

- 80 € max 6 hlö, 110 € max 10-12 hlö

Hinnasto/Viikko:

- 480 € max 6hlö, 670 € max 10- 12 hlö

Tiedustelut 0400664574 tai sähköposti: kuutsi@netti.fi

Perustiedot
Yhteystiedot

Juha Iivari

puh +358(0) 400 664574

Kotisivulle »

Naruskantie 152b
98960 NaruskaFacebook Twitter
6/12

Kekkosen vierailu


Kekkonen oli suuri Lapin ystävä ja tutustui mielellään paikalliseen väestöön Sallassa vieraillessaan.
Sallan käynnillään hän kävi Vihtori Vuorelan luona kahvilla. Emäntä oli silittänyt oikein valkoisen pöytäliinan pöytään. Kekkonen kahvia juodessaan läikytti sitä...