Kylpylähotelli Holiday Club Salla

Holiday Club Sallassa majoitut hotellissa sekä viihtyisissä ja korkeatasoisissa loma-asunnoissa aivan matkailukeskuksen sydämessä.


Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllistä palvelua ympäri vuoden; viihtyisää majoitusta kylpylähotelli Revontulessa ja loma-asunnoissa, rentoutumista tunturikylpylän lämmössä unohtamatta makuelämyksiä hotellin ravintola Revontulessa. Hotellin yhteydessä on kioski, josta saa peruselintarvikkeet ja matkamuistot. Ihana, valoisa kylpylä huikeine tunturinäkymineen kutsuu rentoutumaan, nauttimaan poreista ja hierovista suihkuista ja saunan lämmöstä. Suoraan hotellin takapihalta pääset laduille ja vaellusreiteille, joita on valittavana yli sadan kilometrin edestä. Sallatunturin huipulta näet unohtumattoman maiseman tunturijonoineen ja Venäjän puolen jylhät maisemat. Latuja ja vaellusreittejä kuin myös rinteitä on eri tasoisia, aloittelija sekä konkari löytävät varmasti omansa. Autiotuvat ja tulipaikat kutsuvat levähtämään ja rupattelemaan ja nauttimaan maisemasta. Viikko-ohjelman saatte aina saapuessanne vastaanotosta. Viikko-ohjelmassa esittelemme alueen tapahtumat ja ohjelmat, ja palveluhakemistosta löydät alueen palvelut yhteystietoineen mitkä toki löydät myös näiltä sivuilta. Voimassa olevan viikko-ohjelman ja palveluhakemiston löydät myös tämän sivun ylälaidasta.

 

Katso aukioloajat tästä.

Perustiedot
Aukioloajat Katso palveluhakemisto: http://loma.salla.fi/fi/viikko-ohjelma/
Kielet Suomi, Ruotsi, Englanti
Maksutavat Pankkikortti, Visa, Master Card, American Express
Yhteystiedot

Kylpylähotelli Holiday Club Salla

puh +358 (0) 30 686 5700

Kotisivulle »

Revontulentie 2
98900 Salla

Kylpylä Holiday Club Salla

Valoisassa ja viihtyisässä, trooppisen lämpimässä kylpylässä rentoudut päivän aktiviteettien jälkeen. Hierovat suihkut parantavat arat lihakset ja silmiä hivelevä tunturimaisema saa arkihuolet unohtumaan. Kuntoaltaassa voi uida matkaa, virkistysaltaassa nauttia hierovista suihkuista ja vesiputouksista ja poreammeessa uppoutua unelmiin. Lasten altaassa pienimmätkin viihtyvät.

Lue lisää »

Revontuli á la carte

Tunturimaiseman huikeutta ja makuelämyksiä á la carte Revontulessa. Revontulen kabinetti muovautuu toimivaksi kokoustilaksi välineineen ja tarjoiluineen.

Lue lisää »

Revontuli-kioski

Tunturikioskissa Hotelli Holiday Club Sallan yhteydessä myydään peruselintarvikkeita,

Lue lisää »Facebook Twitter
8/12

Tuntsan Palo

Vuonna 1960 näki Luoja tarkoituksenmukaiseksi ja tarpeelliseksi polttaa osan Tuntsan metsistä. Olin nukkumassa, kun palopäällikkö Yrjö Tervo tuli herättämään koputtamalla ikkunaan. Hän kertoi, että minun piti lähteä Tuntsalle paloa sammuttamaan. Lähdettävä oli. Ajelin Kota-Anttiin....