Käsmäläiset

Käsmän Liha:

tarjoaa laadukasta poronlihan leikkaus- ja jalostus palveluita. Yrityksellämme on vankka ja ammattitaitoinen pohja, jonka juuret ulottuu lähes 20 vuoden päähän.

 Myymme poronlihaa  yksityisille sekä ravitsemusliikkeille.

 Yrityksen leikkaamo sekä jalostamo sijaitsee Sallan Salmivaarassa, suoramyyntipiste Sallan kirkonkylällä, josta löytyy myös tuotteita käsityöntekijöiltä ja pientuottajilta.

Yhteydenotot, tiedustelut ja tilaukset voi tehdä sivustoltamme löytyvällä lomakkeella tai soittamalla suoraan Käsmän Lihan puhelinnumeroon.

Käsmän Koparat:

Jalat ansaitsevat hyvää huolenpitoa, sillä ne altistuvat jokapäiväiselle rasitukselle. Jalkojen kunto vaikuttaa kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja terveyteen ja siksi me hoidamme jalkojasi  terveyttäsi edistävällä tavalla.

Tarjoamme monipuolisia jalan alueen hoitoja aina kynsien- ja jalkojenhoidosta, hemmotelevaan hierontaan.

Käsmäläiset Palvelut:

tarjoaa siivous-, ja ulkotyö palveluja kotiin ja lomamökeille, sekä tarvittaessa mettämökillekin.

 Kotitalkkarit meinigillä emäntä ja tarvittaessa isäntäkin saatavilla. Riippuen työnkuvasta, saatavilla esim. 2 hlöä töihin, jolloin työhön käytetty aika pienenee. Palveluista on mahdollista saada kotitalousvähennys.

 Lisäksi tarjoamme kodinhoitoa, kotisairaanhoitoa, henkilökohtaisen avustajan palveluita, sekä lähihoitajan palveluita kunnille ja yksityisille toimijoille  tilapäisenä vuokratyövoimana. Työmme on tällöin arvolisäverotonta.

Facebook_logo(2).png

Perustiedot
Yhteystiedot

puh +358 504711744

Kotisivulle »

Kuusamontie 1
98900 SALLAFacebook Twitter
5/12

Liipaisu jäi


Kaksi kokenutta metsämiestä lähti Sallan kirkolta karhunpyyntiin Tuntsalle 70-luvulla karhun kevätmetsästysaikaan. Matkalla he raatailivat:


- Miten sitä karhua pyydetään? Toinen kysyi.


- Mennään ojan varteen, kävellään sitä pitkin, toinen toista ja toinen toista...