Napapiiri-Arctic Circle at Karhunkierros

Palveluihin kuuluvat muun muassa makeaa ja suolaista pikkupurtavaa tarjoava kahvila, Lapin luontoa ja eläimistöä esittelevä näyttely, fatbike-pyörien vuokraus, retkivarusteiden myynti sekä matkailuneuvonta ja maksuton langaton netti. Alueella kolme varaustupaa, majoittujille aamupala- ja päivällismahdollisuus. Pienimuotoista lounasta kaikille vierailijoille tilauksesta, isommat asiakasryhmät ilmoitus etukäteen (enemmän kuin 5 kerrallaan.) Talvikaudella palvelut laajenevat kattamaan myös husky- ja poroajelut ja lumikenkäilyretket.

Palvelut Napapiiri -Arctic Circle at Karhunkierros

- Kesä- ja talviaktiviteetteja, ohjelmapalveluita.

- retkeilyneuvontaa ja -vinkkejä Karhunkierrokselle, UKK-reitille ja lähialueiden nähtävyyksille, kuten Oulangan kanjonille tai Kalliovaaran Hiidenkirnuille. Esitteet ja opastusmateriaali lähialueiden kohteisiin.

- pysyvä näyttely Suomi - Suomaa, joka tutustuttaa kävijän pohjoisen suoluonnon erityispiirteisiin ja suon luonnonvarojen käyttöön sekä alueen historiaan, erityisesti paikalliseen niittykulttuuriin. Lisäksi luontoaiheisia vaihtuvia näyttelyitä.

- lapsille leikkipaikka "Asentopaikka"

Karhunkierroksen luontotalo_sallainthemiddleofnowhere (1).jpg

Karhunkierroksen luontotalo_sallainthemiddleofnowhere (4)_rental.jpg

Karhunkierroksen luontotalo_sallainthemiddleofnowhere (5)_varaustupa.jpg

Karhunkierroksen luontotalo_sallainthemiddleofnowhere_varaustupa.jpg

Perustiedot
Aukioloajat Closed October-november 2017
Kielet Suomi
Yhteystiedot

puh 0400 196 741

Kotisivulle »

Hautajärventie 414
98995 Hautajärvi

Kiutaköngäs_kesä_c-Kari_Lahti.jpg

Oulangan kansallispuisto – luonnon kohtauspaikka

Oulangan kansallispuisto on luonnon oma huvipuisto, jossa ei tarvita laitteita tai vimpaimia. Ihastelua aiheuttavaa Oulankajoki vetonaulanaan Kiutakönkään koski, jonka kuohuja on pakko jäädä kuuntelemaan ja katselemaan. Jylyn ihan tuntee kehossaan seistessään kosken äyräällä. Retkikenkä kohti Oulankaa!

Lue lisää »

Takkatila.jpg

Takkatila - Karhunkierroksen luontokeskus

Luontokeskuksen asiakastiloista väliovella erotettavissa oleva takkahuone, jossa kokoustilat 30 henkilölle.

Lue lisää »Facebook Twitter
4/12

Suomen ensimmäiset syäksy- ja pujottelumestaruuskilpailut


Matkailu oli Sallassa jo hyvässä vauhdissa, kun vuonna 1937 vanhassa Sallatunturissa järjestettiin Suomen ensimmäiset syäksylaskun mestaruuskisat. Osallistujia kisoissa oli parisenkymmentä, joukossaan Suomen kärkinimet Aarne Valkama ja Erkki Penttilä.


Aarne Tuuha, siihen aikaan...