Yritykset

« Edellinen 1 2 3 4 5 6 7

Sallatunturin Tuvat

Sallatunturin Tuvilla majoitut korkeatasoisissa ja kodikkaissa tuvissa. Kaikissa tuvissamme on onnistuneen loman perusvarustelu.

Tarjoamme aitoja lappilaisia makuelämyksiä ravintola Kielassa, iloista iltaelämää Papana Pupissa sekä unohtumattomia elämyksiä Napapiirin Safareilla.

Lue lisää ›

Napapiirin Safarit

Kuule lumikenttien kutsu ja lähde kelkkasafarille! Lapin talvella on monenlaisia yllätyksiä plakkarissaan: toisinaan puut peittää paksu tykkylumi, toisinaan safarilla saa seurata revontulten tanssia taivaalla. Matkanteko on joka tapauksessa leppoisaa. Kairassa kelkkaillessa arkihuolet unohtuvat.

Lue lisää ›

ukkokelo2.JPG

Tunturikelot

Hyvin varusteltu kelomökki Sallatunturin läheisyydessä.

Lue lisää ›

Rykimä & Suosto

Kaksi uutta korkeatasoista hirsirakenteista loma-asuntoa kaikilla mukavuuksilla Sallatunturin kupeessa.

Lue lisää ›

Erittäin Sallaiset palvelut

Erittäin Sallainen Oy tarjoaa palveluinaan myös mökkivälitystä, niiden siivousta ja ohjelmapalveluita

Lue lisää ›

pienkoneet.jpg

Veikon Kone - Konevinkki Oy

Kodintekniikan perässä on turha mennä merta edemmäs. Tuttu, paikallinen Veikon Kone-kauppiaasi tarjoaa kattavan, suomalaiseeen makuun valitun tuotevalikoiman aina kilpailukykyiseen hintaan.

Yli 30 vuotta kodintekniikkakauppaa on opettanut meille, mitä suomalaiset kodintekniikaltaan vaativat, ja mikä tuottaa eniten harmaita hiuksia. Siksi me haluamme jeesata joka ikisessä asiassa, niin sopivan vempeleen valinnassa, kotiinkuljetuksessa, asennuksessa kuin käyttökoulutuksessa.

Lue lisää ›

Karhunkierroksen luontotalo_sallainthemiddleofnowhere (2).jpg

Napapiiri-Arctic Circle at Karhunkierros

Palveluihin kuuluvat muun muassa makeaa ja suolaista pikkupurtavaa tarjoava kahvila, Lapin luontoa ja eläimistöä esittelevä näyttely, fatbike-pyörien vuokraus, retkivarusteiden myynti sekä matkailuneuvonta ja maksuton langaton netti.
Alueella kolme varaustupaa, majoittujille aamupala- ja päivällismahdollisuus. Pienimuotoista lounasta kaikille vierailijoille tilauksesta, isommat asiakasryhmät ilmoitus etukäteen (enemmän kuin 5 kerrallaan.)

Talvikaudella palvelut laajenevat kattamaan myös husky- ja poroajelut ja lumikenkäilyretket.

Lue lisää ›

Hiihtokeskus / Ski Resort

SALLA - VUODEN HIIHTOKESKUS 2009!

Lue lisää ›

Holiday Club Salla

Holiday Club Sallan laadukkaat loma-asunnot sijaitsevat aivan lomakeskuksen sydämessä laskettelurinteiden ja hiihtolatujen vieressä. Haluatko viettää lomasi kodikkaassa keloparitalossa, Sallas- tai Tunturitähti-huoneistossa?


Holiday Club -maailman ylpeydenaiheita ovat Sallan Tähti -paritalot sekä uudet Villas-huoneistot. Todella tyylikkäästi sisustetussa loma-asunnossa ovat kaikki laatuloman puitteet.

Lue lisää ›

Isokelo

Isokelo- tunnelmallinen vuokramökki Sallan hiihtokeskuksessa

Isokelo A: tupakeittiö,2mh, ph+ sauna, wc ja ph/wc, parvi jossa 3 vuodetta ja sohva.
Isokelo B: tupakeittiö,mh,ph+sauna ja ph/wc, parvi jossa 2 vuodetta + sohva

Lue lisää ›Facebook Twitter
1/12

Maailman vanhin suksi

 
Jaska Repo löysi Sallan Särkiaavalta 1938 viemäriojaa kaivaessaan noin 1,5m syvyydestä särkyneen puuesineen. Sitä pidettiin aluksi reen jalaksena, mutta pohjasta löytynyt ura eli olas todistaa sen olleen suksi. Radiohiilitutkimuksissa suksen mitattiin olevan noin vuodelta 3245eKr...