Sallatunturin Tuvat

Sallatunturin Tuvilla majoitut korkeatasoisissa ja kodikkaissa tuvissa. Kaikissa tuvissamme on onnistuneen loman perusvarustelu. Tarjoamme aitoja lappilaisia makuelämyksiä ravintola Kielassa, iloista iltaelämää Papana Pupissa sekä unohtumattomia elämyksiä Napapiirin Safareilla.

Tervetuloa Sallatunturin Tuville!

Me Sallatunturin Tuvilla haluamme teidän viihtyvän niin, että lomamuistot lämmittävät mieltä vielä kotonakin. Perheyrityksemme pitkäaikainen kokemus ja sympaattinen henkilökunta auttavat tekemään lomastanne monipuolisen ja unohtumattoman.

Sallassa voi käydä myös työmatkalla. Jängän reunalla järjestetty kokous tai konferenssi jää varmasti osallistujien mieleen. Nettiin pääsee mökissäkin – lähes kaikissa tuvissamme on WLAN-yhteys.

Levähdä kodikkaassa tuvassa

Tunturin juurella sijaitsevat 66 tupaamme sopivat moneen makuun. Meillä on 25 m²:n suihkulla varustettuja tupia sekä saunallisia tupia, joissa on 1–4 makuuhuonetta.

Pomotupaan (147 m²) ja Sihteeritupaan (175 m²) mahtuvat isommatkin kokoonpanot saman katon alle. Tuvissamme on täydellinen onnistuneen loman varustus.

Nauti lappilaisista herkuista ja viihdy pubissa

Ravintola Kielassa pääroolissa ovat lappilaiset herkut ja lähiruoka. Paistinkääntäjät ry aateloi vuonna 2009 Ravintola Kielan arvostetuin Rôtisseurs-kilvin.

Tuvilla onnistuu myös after ski. Talon oma Papana Pupi on varsinkin sesongin aikaan suosittu keikkapaikka. Rauhallisempina iltoina meillä voi järjestää vaikka biljardikisan.

Perustiedot
Aukioloajat Vastaanotto avoinna päivittäin klo 8-22. Ravintola Kiela avoinna klo 17-21 ja Papana pupi klo 22 saakka.
Yhteystiedot

Sallatunturin Tuvat / Napapiirin Safarit

puh +358-(0)-16-831 931
Faksi +358-(0)-16-837 765

Kotisivulle »

Hangasjärventie 1
98900 SallaFacebook Twitter
8/12

Tuntsan Palo

Vuonna 1960 näki Luoja tarkoituksenmukaiseksi ja tarpeelliseksi polttaa osan Tuntsan metsistä. Olin nukkumassa, kun palopäällikkö Yrjö Tervo tuli herättämään koputtamalla ikkunaan. Hän kertoi, että minun piti lähteä Tuntsalle paloa sammuttamaan. Lähdettävä oli. Ajelin Kota-Anttiin....