Sallan Poropuisto

Ressaako? Tympiikö työ? Kyllästyttääkö harmaa kaupunki? Ei hätää! Sallan Poropuisto tarjoaa ainutlaatuisen pakomahdollisuuden. Karkaa porojen ja koirien kanssa koskemattomaan luontoon, nauttimaan hiljaisuudesta ja lumoavista Lapin maisemista.

Sallan Poropuisto tarjoaa lukemattomia pakomahdollisuuksia perinteisestä arjesta. Koirat ja porot vievät sinut kauniiseen Lapin luontoon. Lumikengät ja metsäsukset kuljettavat sinut sinne, minne itse haluat. Kesällä kulkupeliksi voit valita kanootin tai vaelluskengät.

 

Retkiä löytyy moneen lähtöön ja jokaisen makuun. Paikalliset, asiantuntevat oppaamme vievät sinut turvallisesti metsään ja tuovat jopa takaisin.

 

Poropuiston Päärakennukselta löydät viihtyisän kahvilan, jossa keittolounas joka päivä ja vaihtuvan taidenäyttelyn. Kahvila on mukava taukopaikka latujen ja kelkkareittien varrella. Matkamuistomyymälästä löydät mm. poronahkaisia sormikkaita, porontaljoja, kuksia ja puukkoja.

 

Tervetuloa!

Perustiedot
Aukioloajat Avoinna klo 10 - 18 päivittäin 28.4.2019 asti. 29.4 - 2.6 suljettu.
Kielet Suomi, Englanti
Maksutavat Pankkikortti, Visa, Visa Electron, Master Card, American Express
Yhteystiedot

Sallan Poropuisto

puh Vastaanotto +358 40 3525248 Ohjelma myynti +358 40 5813193

Kotisivulle »

Hautajärventie 111
98900 SallaFacebook Twitter
4/12

Suomen ensimmäiset syäksy- ja pujottelumestaruuskilpailut


Matkailu oli Sallassa jo hyvässä vauhdissa, kun vuonna 1937 vanhassa Sallatunturissa järjestettiin Suomen ensimmäiset syäksylaskun mestaruuskisat. Osallistujia kisoissa oli parisenkymmentä, joukossaan Suomen kärkinimet Aarne Valkama ja Erkki Penttilä.


Aarne Tuuha, siihen aikaan...