Napapiiri-Arctic Circle at Karhunkierros

Palveluihin kuuluvat muun muassa makeaa ja suolaista pikkupurtavaa tarjoava kahvila, Lapin luontoa ja eläimistöä esittelevä näyttely, fatbike-pyörien vuokraus, retkivarusteiden myynti sekä matkailuneuvonta ja maksuton langaton netti. Alueella kolme varaustupaa, majoittujille aamupala- ja päivällismahdollisuus. Pienimuotoista lounasta kaikille vierailijoille tilauksesta, isommat asiakasryhmät ilmoitus etukäteen (enemmän kuin 5 kerrallaan.) Talvikaudella palvelut laajenevat kattamaan myös husky- ja poroajelut ja lumikenkäilyretket.

Palvelut Napapiiri -Arctic Circle at Karhunkierros

- Kesä- ja talviaktiviteetteja, ohjelmapalveluita.

- retkeilyneuvontaa ja -vinkkejä Karhunkierrokselle, UKK-reitille ja lähialueiden nähtävyyksille, kuten Oulangan kanjonille tai Kalliovaaran Hiidenkirnuille. Esitteet ja opastusmateriaali lähialueiden kohteisiin.

- pysyvä näyttely Suomi - Suomaa, joka tutustuttaa kävijän pohjoisen suoluonnon erityispiirteisiin ja suon luonnonvarojen käyttöön sekä alueen historiaan, erityisesti paikalliseen niittykulttuuriin. Lisäksi luontoaiheisia vaihtuvia näyttelyitä.

- lapsille leikkipaikka "Asentopaikka"

Karhunkierroksen luontotalo_sallainthemiddleofnowhere (1).jpg

Karhunkierroksen luontotalo_sallainthemiddleofnowhere (4)_rental.jpg

Karhunkierroksen luontotalo_sallainthemiddleofnowhere (5)_varaustupa.jpg

Karhunkierroksen luontotalo_sallainthemiddleofnowhere_varaustupa.jpg

Perustiedot
Aukioloajat Closed October-november 2017
Kielet Suomi
Yhteystiedot

puh 0400 196 741

Kotisivulle »

Hautajärventie 414
98995 HautajärviFacebook Twitter
1/12

Maailman vanhin suksi

 
Jaska Repo löysi Sallan Särkiaavalta 1938 viemäriojaa kaivaessaan noin 1,5m syvyydestä särkyneen puuesineen. Sitä pidettiin aluksi reen jalaksena, mutta pohjasta löytynyt ura eli olas todistaa sen olleen suksi. Radiohiilitutkimuksissa suksen mitattiin olevan noin vuodelta 3245eKr...