ÄinPäin-päivä

Heinäkuu 12. 18:00
Sijainti: Sallan kirkonkylä

Äinpäin-päivä on jo perinteeksi muodostunut Sallan yrittäjien järjestämä vuosittainen tapahtuma Sallan kirkonkylällä. Tapahtuma on saanut nimensä siitä, että yrittäjät pyöräyttävät Äinpäin-päivänä aukioloaikansa äinpäin eli väärinpäin. Liikkeet ovat auki pitkälle iltaan ja kylällä järjestetään hauskaa ohjelmaa ja kilpailuja koko perheelle.

Äinpäin-päivään kannattaa tulla shoppailemaan, sillä silloin monissa liikkeissä on hyviä alennuksia. Yritykset järjestävät myös arvontoja, joista voi voittaa lahjakortteja.

Äinpäin-päivän ohjelma:

klo 12 K-Market Puolukan tapahtumateltta aukeaa; Lasten ja nuorten disco

Klo 14 Elinkaaripuiston esittely

Klo 15 Hyväntekeväisyysbingo tapahtumateltalla; bingon vetää Lapin Radiosta tuttu Juha Mäntykenttä

Klo 17 Päivätanssit bingon päälle tapahtumateltalla

Klo 19 Karaokea ja muuta ohjelmaa Rautatorin pihalla

Klo 21 Alkaen musiikkia, syötävää ja juotavaa K-Market Puolukan tapahtumateltalla sekä Pizzeria Akkavaarassa klo 02 saakka yöllä. 

Peräkonttikirppis vapaasti käytettävissä koko tapahtumapäivän klo 12-22. S-Market Erätulen parkkipaikalla (erikseen rajattu alue).

Lisäksi yritysten liiketiloissa ja piha-alueilla järjestetään erilaisia tapahtumia, tuote-esittelyjä ja kilpailuja. 

Oikeudet ohjelmamuutoksiin pidätetään.

Mukana olevat yritykset:

Sallan Auto- ja Tarvike, Sallan Apteekki, Sportia Salla, Sallan Kukka ja Hautaustoimisto, Lahjapaja VirveTuli, Sallaiset Tilit, Simpsetti, Veikon Kone, S-Market Erätuli, Sallan Kuvaamo, Kursulainen Oy, Pizzeria Akkavaara, LähiTapiola Salla, Kauneushoitola Taika-Pinkki, Rautatori Oy, K-Market Puolukka, Kairalan Kievari Oy, Sallan kunta, Sallan 4H, Sallan Matkailuinfo, Pohjoisin Lapin Leader, Sallan Sydänyhdistys, Sallan Taideseura, SAPS jääkiekkojuniorit ja SAPS koristytöt.

« Takaisin etusivulleFacebook Twitter
6/12

Kekkosen vierailu


Kekkonen oli suuri Lapin ystävä ja tutustui mielellään paikalliseen väestöön Sallassa vieraillessaan.
Sallan käynnillään hän kävi Vihtori Vuorelan luona kahvilla. Emäntä oli silittänyt oikein valkoisen pöytäliinan pöytään. Kekkonen kahvia juodessaan läikytti sitä...