Oulanka Fest

Heinäkuu 10. 10:00 - Heinäkuu 13. 16:00
Sijainti: Oulangan luontokeskus, Liikasenvaarantie 132, 93999 Kuusamo

Luvassa on monipuolinen tapahtumakokonaisuus koko perheelle.
Ohjelmassa on laajasti eri vaihtoehtoja luovuudelle ja ulkoilmasta nauttimiseen. Päiviin sisältyy muun muassa opastuksia reiteille, joogaa, taidetta, live-musiikkia, sekä villiruokaa. Festivaali huipentuu perinteisiin Käylän tukkilaiskisoihin.

Oulanka Festin pääpäivä on 10.7. jolloin Oulangan luontokeskuksen pihapiirissä herkutellaan paikallisella villiruualla, tehdään luonnonmateriaaleista taidetta, ihastellaan maalausnäytöstä Kiutakönkään kuohuilla, tutustutaan perhokalastukseen ja tutkitaan Oulangan luontoa. Musiikista vastaa päivällä klo.13 Hepokönkään Höppänä ja päivän päätteeksi tunnelmoidaan jazz-musiikin parissa Monday Jazz -yhtyeen johdolla.

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille ja suurimpaan osaan tapahtumista on vapaa pääsy.

Oulangan kansallispuiston festivaalihumua ja fiiliksiä voi jakaa sosiaalisessa mediassa käyttämällä hashtagia #OulankaFest2019
Kuvat voivat olla Oulangan kansallispuiston upeista maisemista tai jostakin festivaalipäivän tapahtumasta. Voit jakaa myös muistoja postaamalla vanhoja valokuvia Oulangan kansallispuistosta. Parhaimpia otoksia palkitaan Oulanka-tuotteilla ja kuvat jaetaan Oulangan kansallispuiston Facebook-sivuilla.

Tutustu ohjelmaan osoitteessa:
https://tapahtumat.luontoon.fi/hae-tapahtumia/225

Tervetuloa metsään!

***
Tapahtuman toteuttaa Metsähallitus yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa:
- Ravintola Talonpöytä Kuusamo & Oulanka
- Kalastus Saario Fishing
- Kerttu Määttä (www.instagram.com/kerttumaattaart/)
- Erkki Tuominen
- Hepokönkään Höppänä
-
 Kujalan Porotila
- Kuusamon musiikkiopisto
- MunPolku MyTrail

***

Pidätämme oikeudet tapahtumassa ja sen ohjelmassa mahdollisesti tapahtuviin muutoksiin.

Oulanka_fest_juliste.jpg

Oulangan Luontokeskus »

« Takaisin etusivulleFacebook Twitter
10/12

Kotiseutumatka Korjalle

Olimme kotiseutumatkalla Korjalla. Matkalla eräät olivat ostaneet hieman kurkun kostuketta, ja niin niitä pullon korkkeja väännettiin auki. Matkassa mukana oli myös Ulpu Iivari, joka otti emännän roolin ja pyysi kaikkia ottamaan kipot esille. Emäntä kiersi ympyrää ja kaateli kaikille...