Seksuaalisuus läpi elämänkaaren - Nina Honkanen

Syyskuu 09. 17:00
Sijainti: Sallatunturi

Nina Honkasen Seksuaalisuus läpi elämänkaaren- vierailu

Kirjailija-seksuaalikasvattaja Nina Honkasen Seksuaalisuus läpi elämänkaaren -luennolla pohditaan millaista on olla lapsi, teini-ikäinen, aikuinen, keski-ikäinen tai ylpeästi ikääntyvä oma itsensä joka saa ja osaa elää kohtuullisen hyvää elämää.

Honkanen on käsitellyt romaaneissaan, tv-sarja-, kuunnelma-, dokumentti- ja elokuvakäsikirjoituksissaan sekä radio-ohjelmissaan ihmisyyttä pelkäämättä mitä kaikkea pinnan alta voi löytyä. Avoin ja lempeä etukeno jatkui Onnelliseksi – seksuaalisuus läpi elämänkaaren-tietokirjassa (Siltala 2017). Seksuaalisuus on luonnollinen osa henkistä, fyysistä, sosiaalista ja biologista olemassaoloamme vaikka emme koskaan harrastaisi seksiä.

Kirjan teemoista inspiroituneella luennolla keskustellaan halun anatomiasta, etsitään kadonnutta halua ja opitaan tunnistamaan mikä tuntuu hyvältä ja mikä ei. Unohtamatta eri sukupuoli- ja seksuaali-identiteettejä, emotionaalisen tai fyysisen häpeän ja seksuaalisuuden välistä dialogia, sosiaalisesta mediasta nousevia paineita, mielen seksuaalisuutta, fantasioiden voimaa, vammaisten seksuaalisuutta tai seksuaalisen häirinnän seurauksia. Mutta ennen kaikkea ollaan armollisia itselle ja muille! 

NinaHonkanen_kuva_LauraMalmivaara.jpg

Luento pidetään Sallan Poropuiston auditoriossa.

Tilaisuus on kaikille avoin ja maksuton, tervetuloa mukaan!

Sallan Poropuisto »

« Takaisin etusivulleFacebook Twitter
12/12

Anoppi pororetkellä

Muutama vuosi takaperin hollantilainen perhe aloitteli pororetkeä Sallan Poropuiston pihamaalla. Perheeseen kuului äiti ja isä sekä perheet tyttäret ja pojat puolisoineen- varsin suuresta perheestä oli siis kysymys.
Retken lähtö sujui onnistuneesti. Perhe sai poroajokoulutuksen...