Teatteriesitys Pirtissä piipahtajat

Elokuu 11. 14:00
Sijainti: Savukoskentie 12, 98900 Salla

Kulttuurilla hyvinvointia kyliin -hanke tuo Anne Niskalan ja Hanna-Leena Metsävainion Pirtissä Piipahtajat teatteriesityksen Sallan Rajakievariin.

Pirtissä Piipahtajien taide- ja kulttuuridosetti, toimii esitystilanteessa "käsiohjelmana", josta
katsojat saavat vuorovaikutteisen esityksen aikana valita millaisia "piristyspillereitä" lyhyiden esityksien muodossa haluavat nähdä. Tarjolla on mm. sketsejä, runoja, helliviä säveliä ja yllätysnumeroita.

Esityskonseptin kehittäjinä ja toteuttajina ovat Monitaideyhdistys Pisteen kokeneet ohjaajat ja esiintyjät Anne Niskala ja Hanna-Leena Metsävainio.

Esitys esitetään lauantaina 11.8.2018 klo 14 eteenpäin Sallan sota ja jälleenrakentamisajan pihapiirissä sijaitsevassa rajakievarin rakennuksessa. 

Tapahtuman järjestää Kulttuurilla hyvinvointia kyliin hanke yhteistyössä Sallan kunnan kanssa. Hankeen rahoittaa opetus- ja kulttuuriministeriö.

Tapahtuma on maksuton ja sisältää kahvitarjoilun. Tervetuloa!

Sallan Rajakievari »

« Takaisin etusivulleFacebook Twitter
12/12

Anoppi pororetkellä

Muutama vuosi takaperin hollantilainen perhe aloitteli pororetkeä Sallan Poropuiston pihamaalla. Perheeseen kuului äiti ja isä sekä perheet tyttäret ja pojat puolisoineen- varsin suuresta perheestä oli siis kysymys.
Retken lähtö sujui onnistuneesti. Perhe sai poroajokoulutuksen...