Salla Midnight Trail Run & Midnight Orienteering - Keskiyön polkujuoksu ja suunnistus

Heinäkuu 01. 21:00 - Heinäkuu 02. 08:00
Sijainti: Sallatunturi

Keskiyön auringon alla juostaan yöllisessä luonnossa jo neljättä kertaa. Tänä vuonna uutuutena mukana myös yösuunnistus! Tervetuloa mukaan juoksemaan, rasteille tai kannustamaan!

SallaMidnightRun_midnightorienteering_2017.png

Salla Midnight Trail Run on lämminhenkinen ja hyväntuulinen tapahtuma, joka on tarkoitettu kaikentasoisille juoksijoille. Ilman raikastuessa yötä kohden ja keskiyön auringon valossa voit polkuja juostessasi ihailla samalla henkeäsalpaavan kauniita maisemia, jotka yöllä näyttäytyvät aivan eri tavoin, kuin päivän paisteessa. Paikallinen, tunnettu ja arvostettu urheiluseura Sallan Karhut hoitavat kisat talkoovoimin erinomaisin järjestelyin, jotta osallistujat voivat vain nauttia ainutlaatuisesta juoksu- tai suunnistuskokemuksesta.

Myös lapset ovat huomioitu tapahtumassa ja heillä on mahdollisuus osallistua maksuttomaan juoksutapahtumaan ennen varsinaisten juoksu- ja suunnistusosuuksien alkua.

Matkaan lähdetään 1.7. klo 21 alkaen, palkintojen jako tapahtuu 2.7. Polkujuoksun reitit ovat samat, kuin edellisvuonna; n.10, 20 ja 40 kilometriä. Yösuunnistuksessa ratoja on kaksi; noin 10 ja 20 kilometriä. Ilmoittautuminen on avautunut 3.2.2017, ilmoittautua voi osoitteessa: http://sallankarhut.nettisivu.org/2017/02/02/ilmoittautumiset/

Linkit ilmoittautumiseen:

Salla Midnight Trail Run - Keskiyön Polkujuoksu

Salla Midnight Orienteering - Yösuunnistus

Lisätiedot:

Kilpailunjohtaja: Jussi Seppänen
puhelin: 0400 840 907
sähköposti: saka.suunnistus@gmail.com

Kilpailun sivut: http://sallankarhut.nettisivu.org/salla-midnight-trail-run-and-orienteering/

« Takaisin etusivulleFacebook Twitter
12/12

Anoppi pororetkellä

Muutama vuosi takaperin hollantilainen perhe aloitteli pororetkeä Sallan Poropuiston pihamaalla. Perheeseen kuului äiti ja isä sekä perheet tyttäret ja pojat puolisoineen- varsin suuresta perheestä oli siis kysymys.
Retken lähtö sujui onnistuneesti. Perhe sai poroajokoulutuksen...