Niin paljon kuuluu rakkauteen -konsertti Sallan Poropuistossa

Huhtikuu 09. 18:00

Sallalainen naiskuoro Sallattaret ja espoolainen mieskvartetti Carpe Diem järjestävät yhteiskonsertin "Niin paljon kuuluu rakkauteen" Sallan Poropuistossa sunnuntaina 9.4.2017 klo 18.00. Konsertti koostuu ikivihreistä sekä teemaan sopivista rakkauslauluista, joita kuorot esittävät sekä yksin että yhdessä.

Ajatus yhteiskonsertista lähti sen jälkeen, kun Sallattarien eräät laulajat olivat kuulleet Carpe Diem -kvartettia Sallan Rajakievarissa ja taas vastaavasti Carpe Diemin jäsenet Sallattaria Poropuiston Tähtikodalla aikaisempina vuosina.  Kuorot eivät ole yhdessä esiintyneet aikaisemmin, mutta yhteiskonsertin idea otti heti tulta alleen, kun se näytti mahdolliselta.

Sallattaret ovat laulaneet yhdessä pari vuotta.  Carpe Diem on ollut nykyisessä kokoonpanossa noin viisi vuotta ja laulajat ovat mukana myös mieskuoroissa.  Sallattarien laulut sekä kuorojen yhteiset kappaleet johtaa Taina Hiltunen-Ojala ja säestää Jenni Tervo. Carpe Diemissä laulavat Pasi Autio, Ilkka Marttila, Lasse Molin ja Tero Turkka.

Konsertin pääsymaksu on 10 eur ja väliajalla yleisö voi nauttia Poropuiston kahvilan antimista. Lippuja voi varata ennakkoon Poropuiston kahvilasta.

Tervetuloa!

Sallattaret web2.jpg

« Takaisin etusivulleFacebook Twitter
1/12

Maailman vanhin suksi

 
Jaska Repo löysi Sallan Särkiaavalta 1938 viemäriojaa kaivaessaan noin 1,5m syvyydestä särkyneen puuesineen. Sitä pidettiin aluksi reen jalaksena, mutta pohjasta löytynyt ura eli olas todistaa sen olleen suksi. Radiohiilitutkimuksissa suksen mitattiin olevan noin vuodelta 3245eKr...