Salla - Vuoden hiihtokeskus 2009

Salla valittiin vuoden hiihtokeskukseksi Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen kevätkokouksessa 16.5.2009.

Suomen Hiihtokeskusyhdistyksen kevätkokous järjestettiin 16.5.2009 Häkärinteillä, vuoden 2008 hiihtokeskuksessa. Kokouksen yhteydessä järjestettävässä gaalassa palkittiin päättyneen kauden onnistujia.

Vuoden Hiihtokeskukseksi valittiin Salla. Valintaraati koki Sallan onnistuneen tuotteistamaan mainiosti sijaintinsa keskellä ei mitään. Keskusta on kehitetty rauhassa, jonka palkintona on erittäin uskollinen asiakaskunta, joka vie Sallan erämaista ilosanomaa ympäri maailman.

Sallan hiihtokeskus sai kehuja myös monipuolisesta kilpailu- ja valmennustoiminnasta sanoo Kari Koskimaa Sallan hiihtokeskuksen toimitusjohtaja. Koskimaan tietää tämän olevan arvostetuin palkinto minkä hiihtokeskus voi saada. -Matkalle Sallaan yhdistys on tehnyt loistavaa työtä. Yhteistyö yritysten ja kunnan välillä on erinomaista ja tässä on tulos. Koskimaa kiittääkin Sallan matkailuyritysten henkilökuntaa ja johtajia, Sallan kuntaa, yhteistyökumppaneita, Sallan Karhut urheiluseuraa sekä tietysti hiihtokeskuksen asiakkaita.

Vuoden hiihtokeskuksen valitsee riippumaton valintaraati, johon kuuluu edustajia useista hiihtokeskusten sidosryhmistä. Raadin puheenjohtajana toimi Matkailun Edistämiskeskuksen ylijohtaja Jaakko Lehtonen.

Perustiedot
Yhteystiedot

Salla Ski ResortFacebook Twitter
11/12

Tarina Murhahaaran taustalla


Sallan pohjoisosassa Tuntsan erämaassa on erämaakämppä, murhahaara, jossa on vuosisatoja puhuttu kummittelevan. Kämpän vieraskirjaan on raapustettu varoituksia yöpyjille yön pimeimpään aikaan ilmestyvistä kummituksista. Kämpän ja läheisen ojan nimen takana oleva tarina selittää...