Kylpylähotelli Holiday Club Salla

Holiday Club Sallassa majoitut hotellissa sekä viihtyisissä ja korkeatasoisissa loma-asunnoissa aivan matkailukeskuksen sydämessä.


Tarjoamme asiakkaillemme yksilöllistä palvelua ympäri vuoden; viihtyisää majoitusta kylpylähotelli Revontulessa ja loma-asunnoissa, rentoutumista tunturikylpylän lämmössä unohtamatta makuelämyksiä hotellin ravintola Revontulessa. Hotellin yhteydessä on kioski, josta saa peruselintarvikkeet ja matkamuistot. Ihana, valoisa kylpylä huikeine tunturinäkymineen kutsuu rentoutumaan, nauttimaan poreista ja hierovista suihkuista ja saunan lämmöstä. Suoraan hotellin takapihalta pääset laduille ja vaellusreiteille, joita on valittavana yli sadan kilometrin edestä. Sallatunturin huipulta näet unohtumattoman maiseman tunturijonoineen ja Venäjän puolen jylhät maisemat. Latuja ja vaellusreittejä kuin myös rinteitä on eri tasoisia, aloittelija sekä konkari löytävät varmasti omansa. Autiotuvat ja tulipaikat kutsuvat levähtämään ja rupattelemaan ja nauttimaan maisemasta. Viikko-ohjelman saatte aina saapuessanne vastaanotosta. Viikko-ohjelmassa esittelemme alueen tapahtumat ja ohjelmat, ja palveluhakemistosta löydät alueen palvelut yhteystietoineen mitkä toki löydät myös näiltä sivuilta. Voimassa olevan viikko-ohjelman ja palveluhakemiston löydät myös tämän sivun ylälaidasta.

 

Katso aukioloajat tästä.

Perustiedot
Aukioloajat Vastaanotto, kioski ja baari avoinna joka päivä klo 8-20 29.4. saakka. Toukokuussa avoinna pe ja la klo 12-18. Kylpylä avoinna joka päivä klo 14-20.00 29.4. saakka. Kylpylä aukeaa jälleen 20.6. jonka jälkeen avoinna ti-la klo 14-20 À la carte Revontuli avoinna klo 16-21 tiistaista sunnuntaihin 21.4. saakka.
Kielet Suomi, Ruotsi, Englanti
Maksutavat Pankkikortti, Visa, Master Card, American Express
Yhteystiedot

Kylpylähotelli Holiday Club Salla

puh +358 (0) 30 686 5700
Faksi +358 (0) 16 837 760

Kotisivulle »

Revontulentie 2
98900 SallaFacebook Twitter
10/12

Kotiseutumatka Korjalle

Olimme kotiseutumatkalla Korjalla. Matkalla eräät olivat ostaneet hieman kurkun kostuketta, ja niin niitä pullon korkkeja väännettiin auki. Matkassa mukana oli myös Ulpu Iivari, joka otti emännän roolin ja pyysi kaikkia ottamaan kipot esille. Emäntä kiersi ympyrää ja kaateli kaikille...