Kodinomainen lintukoto keskellä erämaata

Hotelli, mökki tai erämaakämppä, miten itse haluat

Sallan sijainti, palvelut, tarinat ja ihmiset ovat sen ylivoimainen vahvuus. Tämän seikan ovat siellä vierailleet, elämästä nautiskelevat huomanneet. Kotoisan Sallan suosio onkin kasvanut vuosi vuodelta. Tästä huolimatta Sallassa säilytetään tulevaisuudessakin oma sympaattinen ja omaperäinen linja – palvelua aitoon lappilaiseen tapaan. Se on sallalaisten sydämen asia.

majoitusjaravintolat_alakuv.jpgSallan monipuoliset ja korkeatasoiset matkailupalvelut takaavat kodinomaisen viihtyvyyden, mutta kuitenkin täydellisen irtioton tavallisesta arjesta. Mukavuuksista ja palveluista ei tarvitse tinkiä, päinvastoin. Sallassa voit laskea laskea pääsi pehmeään tyynyyn joko hotellissa tai mökeissä, joita siellä on runsaasti eritasoisia ja -kokoisia. Ravintolapalvelut, kaupat ja muut vaativan matkailijan palvelut ovat ulottuvillasi.

Idyllisessä Sallassa olet kuin kotonasi. Erämaassa se on vain hieman erilaista, täällä voit hengittää luonnon kanssa samaan tahtiin.

Nyt voit varata majoituksen helposti Sallan verkkokaupasta!

Kylpylähotelli Holiday Club Salla Sallatunturin Tuvat Lomakylä PAN Village


Facebook Twitter
8/12

Tuntsan Palo

Vuonna 1960 näki Luoja tarkoituksenmukaiseksi ja tarpeelliseksi polttaa osan Tuntsan metsistä. Olin nukkumassa, kun palopäällikkö Yrjö Tervo tuli herättämään koputtamalla ikkunaan. Hän kertoi, että minun piti lähteä Tuntsalle paloa sammuttamaan. Lähdettävä oli. Ajelin Kota-Anttiin....