Kodinomainen lintukoto keskellä erämaata

Hotelli, mökki tai erämaakämppä, miten itse haluat

Sallan sijainti, palvelut, tarinat ja ihmiset ovat sen ylivoimainen vahvuus. Tämän seikan ovat siellä vierailleet, elämästä nautiskelevat huomanneet. Kotoisan Sallan suosio onkin kasvanut vuosi vuodelta. Tästä huolimatta Sallassa säilytetään tulevaisuudessakin oma sympaattinen ja omaperäinen linja – palvelua aitoon lappilaiseen tapaan. Se on sallalaisten sydämen asia.

majoitusjaravintolat_alakuv.jpgSallan monipuoliset ja korkeatasoiset matkailupalvelut takaavat kodinomaisen viihtyvyyden, mutta kuitenkin täydellisen irtioton tavallisesta arjesta. Mukavuuksista ja palveluista ei tarvitse tinkiä, päinvastoin. Sallassa voit laskea laskea pääsi pehmeään tyynyyn joko hotellissa tai mökeissä, joita siellä on runsaasti eritasoisia ja -kokoisia. Ravintolapalvelut, kaupat ja muut vaativan matkailijan palvelut ovat ulottuvillasi.

Idyllisessä Sallassa olet kuin kotonasi. Erämaassa se on vain hieman erilaista, täällä voit hengittää luonnon kanssa samaan tahtiin.

Nyt voit varata majoituksen helposti Sallan verkkokaupasta!

Kylpylähotelli Holiday Club Salla Sallatunturin Tuvat Lomakylä PAN Village


Facebook Twitter
10/12

Kotiseutumatka Korjalle

Olimme kotiseutumatkalla Korjalla. Matkalla eräät olivat ostaneet hieman kurkun kostuketta, ja niin niitä pullon korkkeja väännettiin auki. Matkassa mukana oli myös Ulpu Iivari, joka otti emännän roolin ja pyysi kaikkia ottamaan kipot esille. Emäntä kiersi ympyrää ja kaateli kaikille...