The Safari - tosi kelkkailijan unelma

The Safari – tosi kelkkailijan unelma. Tämä safari vie sinut Sallasta Venäjän Kovdoriin ja aina Murmanskiin asti, Rajajoosepin kautta Saariselälle ja takaisin Sallaan. Kilometrejä reissulla kertyy huikeat 1300! Tällä safarilla haastat itsesi äärimmillesi!

The Safari, todellisen moottorikelkkailun ystävän reissu.

Tällä safarilla taittuu 1300 kilometriä pöllyävää lunta, jänkiä ja tuntureita niin Suomessa kuin Venäjälläkin ja tämä kaikki viidessä päivässä. Uskallatko haastaa itsesi ja ystäväsi mukaan? The safari saa sinut jännittämään, hikoilemaan ja testaa ajotaitosi sekä kestävyytesi. Vastapainona rentouttavat illat saunomisen, hyvän ruuan ja illanviettojen merkeissä. Tätä safaria et unohda!


OHJELMA:

1. PÄIVÄ: Aamulla kokoonnumme Sallassa Kola Extreme Safariksen tukikohtaan, jossa tapahtuu varusteiden jako ja tavaroiden pakkaus kelkkojen kyytiin. Rajanylitys Sallan rajanylitysasemalla, josta matka jatkuu tullimuodollisuuksien jälkeen kohti pohjoista ja Kovdoria. Matkan varrella nautitaan retkieväät ja nokipannukahvit nuotion äärellä. Saapuminen illansuussa Kovdoriin. Majoittuminen, sauna ja illanvietto ruokailun kera.

2. PÄIVÄ: Aamulla matka jatkuu Murmanskia kohden. Ajamme Hirvasjärven kautta Nuorttijärvelle ja saavumme Ylä-Tuloman kylään. Puramme kelkat ja jätämme ne vartioidulle alueelle, ja siirrymme autolla majapaikkaan, jossa saunotaan ja syödään maittava illallinen.

3. PÄIVÄ: Aamupalan jälkeen ajetaan matkan kohokohtaan, mahtavaan Murmanskiin. Tutustumme nähtävyyksiin ja syömme lounasta kaupungilla. Illaksi ajetaan takaisin majapaikkaan saunomaan ja syömään.

4. PÄIVÄ: Tukevan aamiaisen jälkeen suuntaamme kelkat kohti Suomea ja ajamme halki erämaan kohti Rajajooseppia. Silmää hivelevät maisemat, erämaan karuus ja kauneus on ikimuistoista. Ylitämme rajan ja ajamme Saariselälle. Saariselällä majoitumme mukavasti, nautimme illallista ja saunomme kipeitä lihaksia hoitaen. Reippaimmat ehkä lähtevät Saariselän yöelämäänkin tututustumaan.

5. PÄIVÄ: Aamusella matkan viimeinen etappi alkaa. Saariselältä ajamme halki valkoisen maiseman Sallaan, jonne saavumme illansuussa. Majoitumme Sallatunturiin, saunomme ja syömme ja muistelemme safarin varrella tapahtuneita sattumuksia.

6. PÄIVÄ: Aamupalan jälkeen kotiinlähtö.

 

Pyydä tarjous office@kolaextreme.com

SAFARIN PITUUS: n. 1300 km

KESTO: 6 päivää ( 5 yötä )

RYHMÄN KOKO: Minimi 4 henkilöä

HINTA SISÄLTÄÄ: Moottorikelkkavuokran polttoaineineen, ajovarusteet, majoituksen ja ruokailut ohjelman mukaisesti, kelkkavakuutuksen (omavastuu vahingon sattuessa 900 €), viisumin ja oppaan palvelut. Lisämaksusta: kuljetus lentokentältä/lle. Alkoholi ei sisälly hintaan. Reissuun voi lähteä myös omalla kelkalla.

 

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Perustiedot
Yhteystiedot

Reijo Iivari

puh +358 (0) 400-694 900

Kotisivulle »

Kuusamontie 39
98900 Salla