Kelkkaillen mahtavaan Murmanskiin

Venäjä tarjoaa uskomattomat mahdollisuudet kelkkailuun. Kola Extreme Safariksen pisin safari suuntautuu Murmanskiin, maailman suurimpaan kaupunkiin Napapiirin pohjoispuolella.

 

Venäjä – joka kelkkailijan unelma! Venäjä tarjoaa uskomattomat mahdollisuudet kelkkailuun. Kola Extreme Safariksen pisin safari suuntautuu Murmanskiin, maailman suurimpaan kaupunkiin Napapiirin pohjoispuolella. Venäjä kiinnostaa, pelottaa ja ärsyttää monia, mutta samalla se tarjoaa laajoja erämaa-alueita, mahtavia maisemia ja paljon lunta. Samalla, kun nautit kelkkailun riemuista, saat mahdollisuuden kurkistaa itärajan taakse ja saat pienen kosketuksen Venäjän nykypäivään. Yrityksemme on järjestänyt kelkkasafareita jo yli 20 vuoden ajan molemmin puolin rajaa, joten tunnemme ihmiset ja toimintatavat myös Venäjällä.

OHJELMA:

1. PÄIVÄ: Saapuminen Sallaan. Majoittuminen hotellissa/mökissä ja illallinen.

2. PÄIVÄ: Aamupalan jälkeen kuljetus Kola Extremen tukikohtaan, jossa varusteiden jako sekä tavaroiden pakkaus kelkkojen kyytiin. Ennen lähtöä ajo-opetus. Lähdön jälkeen suuntaamme kohti Sallan rajanylityspaikkaa. Tullimuodollisuuksien jälkeen käännämme kelkan nokat kohti Kovdoria. Ajamme pitkin kelkkareittejä ja metsäteitä. Matkan varrella nautimme retkieväät nuotion äärellä. Perillä Kovdorissa puramme tavaramme majapaikkaan, jossa sauna, päivällinen ja illanvietto.

3. PÄIVÄ: Aamupala. Vapaa päiväohjelma. Käynti mm. Kovdorin torilla, jossa mahdollisuus ostaa tuliaisia. Lounas nautitaan majapaikassa/kaupungilla. Illalla sauna sekä illallinen paikallisessa ravintolassa tai majapaikassa.

4. PÄIVÄ: Aamupalan jälkeen matka jatkuu lähemmäs Murmanskia. Ajamme Hirvasjärven kautta Nuorttijärvelle ja saavumme Ylä-Tuloman kylään, jossa puramme kelkat ja jätämme ne vartioidulle alueelle. Loppumatka majapaikkaan taittuu autolla. Majapaikassa saunotaan ja syödään maittava illallinen.

5. PÄIVÄ: Aamupala, jonka jälkeen ajetaan matkan kohokohtaan, mahtavaan Murmanskiin. Tutustumme nähtävyyksiin ja syödään lounas kaupungilla. Illaksi ajetaan takaisin majapaikkaan saunomaan ja syömään.

6. PÄIVÄ: Aamupalan jälkeen ajellaan tuloreittiä kohti Kovdoria. Matkan varrella tulistellaan ja evästellään. Illansuussa saavutaan majapaikkaan, jossa vietetään iltaa saunan ja hyvän ruuan merkeissä.

7. PÄIVÄ: Aamiaisen jälkeen lähdetään kohti Suomea ja Sallaa. Maastossa nautitaan lounasta ja keitellään kahvit. Illalla saavutaan Sallaan ja majoitutaan Sallatunturiin. Saunan jälkeen nautimme maittavan illallisen ja raataillaan reissusta.

8. PÄIVÄ: Aamiaisen jälkeen kotiinlähtö.

KESTO: 8 päivää ( 7 yötä )

RYHMÄN KOKO: Minimi 4 henkilöä

HINTA SISÄLTÄÄ: Moottorikelkkavuokran polttoaineineen, ajovarusteet, majoituksen ja ruokailut ohjelman mukaisesti, kelkkavakuutuksen (omavastuu vahingon sattuessa 900 €), viisumin ja oppaan palvelut. Lisämaksusta: kuljetus lentokentältä/lle. Alkoholi ei sisälly hintaan.

Murmanskin reissu voidaan tehdä viisipäiväisenäkin ja myös omilla kelkoilla.

Pyydä tarjous office@kolaextreme.com

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Perustiedot
Kielet Suomi, Englanti
Yhteystiedot

Reijo Iivari

puh + 358 400 694 900

Kotisivulle »

Kuusamonie 39
98900 Salla