Kelkkaillen Kovdoriin

Venäjä yhdistettynä kokeneen oppaan osaamiseen tarjoaa uskomattomat mahdollisuudet kelkkailuun. Kola Extreme Safariksen suosituin kelkkasafari suuntautuu Venäjälle Kovdorin kaivoskaupunkiin, jossa on noin 30 000 asukasta.

Venäjä tarjoaa uskomattomat mahdollisuudet kelkkailuun. Venäjä kiinnostaa, pelottaa ja ärsyttää monia, mutta samalla se tarjoaa laajoja erämaa-alueita, mahtavia maisemia ja paljon lunta. Nautit kelkkailun riemuista ja samalla saat mahdollisuuden kurkistaa itärajan taakse. Kola Extreme on järjestänyt kelkkasafareita 25 vuoden ajan molemmin puolin rajaa, joten meidän kanssamme on turvallista lähteä safarille.

1. PÄIVÄ: Tulo Sallaan. Majoittuminen hotellissa/mökeissä. Illalla majapaikan ravintolassa nautimme illalla maittavan päivällisen ja käymme läpi seuraavien päivien ohjelman.

2. PÄIVÄ: Aamupalan jälkeen siirtyminen Kola Extreme Safariksen tukikohtaan, jossa varusteiden jako ja tavaroiden pakkaus kelkkojen kyytiin. Ennen lähtöä ajo-opetus. Rajanylitys Sallan rajanylitysasemalla, josta matka jatkuu tullimuodollisuuksien jälkeen suuntaamme kohti pohjoista ja Kovdoria. Matkan varrella nautitaan retkieväät ja nokipannukahvit nuotion äärellä. Saapuminen illansuussa perille Kovdoriin. Majoittuminen, sauna ja illallinen.

3. PÄIVÄ: Aamupala. Vapaa päiväohjelma. Tustuminen Kovdorin toriin ja kaupunkiin. Lounas nautitaan joko majapaikassa tai kaupungilla. Illalla majapaikassa sauna ja illallinen.

4. PÄIVÄ: Aamupalan jälkeen tavaroiden pakkaus kelkkojen kyytiin ja startti paluumatkalle. Matkan aikana nautitaan retkieväät ja nokipannukahvit nuotion äärellä. Kairalassa jälleen tankkaamme kelkat ja nautimme lettukahvit. Saapuminen Sallaan illansuussa, jossa sauna ja ruokailu majapaikassa.

5. PÄIVÄ: Aamupala ja kotiinlähtö.

Pyydä tarjous office@kolaextreme.com

SAFARIN PITUUS: n. 400-430 km.

RYHMÄN KOKO: Minimi 4 henkilöä

SAFARIN KESTO: 5 päivää (4 yötä)

HINTA SISÄLTÄÄ: Kelkkavuokran polttoaineineen, ajovarusteet, majoitukset ja ruokailut ohjelman mukaisesti, viisumin, oppaan palvelut ja moottorikelkkavakuutuksen (omavastuu moottorikelkkavahingossa 900 €). Hinta EI sisällä alkoholijuomia. Lisämaksusta: kuljetukset lentokentältä/lle, majoitus yhden hengen huoneessa.

Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Perustiedot
Kielet Suomi, Englanti
Maksutavat Pankkikortti
Yhteystiedot

Reijo Iivari

puh +358 400 694 900

Kotisivulle »

Kuusamontie 39
98900 Salla