Kola Extreme Safaris

Kola Extreme Safaris vie sinut kauas kaikesta kiireestä, tuntureiden laille ja jänkien syvyyksiin, kokemaan puhtaan ja villin erämaan!

Kola Extreme Safaris on sallalainen ohjelmapalveluyritys, jonka ohjelmistoon kuuluu moottorikelkka-, mönkijä-, kalastus- ja metsästyssafarit!

Kysy lisää! office@kolaextreme.com

Kola Extreme Safaris on erikoistunut pitkiin erämaasafareihin. Sallan ja Itä-Lapin lisäksi Kola Extreme Safaris tekee retkiä myös Venäjän puolelle. Lähes neljännesvuosisata sitten Reijo Iivari teki ensimmäisen safarinsa Venäjälle. Kola Extremellä on siis yllin kyllin kokemusta Venäjälle suuntautuvien safarien järjestämisestä. Moottorikelkka- sekä mönkijäreittejä on valittavana yli tuhannen kilometrin edestä ja Pohjois-Sallan erämaassa kulkevat Kola Extreme Safariksen omat mönkijäreitit yli 300 kilometrin pituudelta.

Laajat alueet niin Itä-Lapissa kuin Venäjällä tarjoavat uskomattomat puitteet safareiden järjestämiseen. Koskematonta erämaata silmänkantamattomiin, tuntureita, leiritulia, nokipannukahvia, onnistumisen riemua, vauhdin hurmaa, jännitystä, hikeä, ryhmähenkeä ja talven pimeyttä. Kola Extremen safarit ovat kaikkea tätä ja paljon muuta. Pisimmillä safareilla kilometrejä kertyy reilusti yli tuhat ja lyhimmät retket ovat sen sijaan vain parin tunnin mittaisia. Jokainen voi siis valita itselleen sopivan pituisen ja kestoisen safarin. Kokeneiden oppaidemma kanssa kaikki vaihtoehdot tarjoavat täydellistä irtiottoa arkielämästä.

Sinun ei tarvitse olla moottorikelkalla tai mönkijällä ajamisen asiantuntija nauttiaksesi Kola Extremen vauhdikkaimmista safareista. Me räätälöimme jokaisen matkan vastaamaan ryhmäsi jäsenten fyysistä kuntoa ja kokemusta; meidän apumme ja sinun rohkeutesi myötävaikutuksella sinä ja ryhmäsi voitte testata rajojanne.

Oppaamme ovat aitoja metsien miehiä ja naisia. Heidän kanssaan koet aidon erämaan helposti ja turvallisesti.

Lisätietoa tarjonnastamme saat ottamalla yhteyttä Kola Extreme Safarikseen.

Perustiedot
Yhteystiedot

Reijo Iivari

puh +358 (0) 400-694 900
Faksi +358 (0)16 - 837 795

Kotisivulle »

Kuusamontie 39
98900 Salla