Arctic Aihki

Arctic Aihki tarjoaa elämyksellisen kokemuksen hyvän ruoan ja nautittavan oleilun parissa. Sallahan on hyvin kuuluisa siitä että ei tehdä mitään, ollaan vaan. Aihki tarjoaa loistavat olosuhteet tähän, vaikkapa hyvän rakentavan kokoussession päätteeksi tai alkajaisiksi.

Missä?

Arctic Aihki sijaitsee noin tunnin matkan päässä Sallasta.  Aihki on täkäläisittäin paremmin tunnettu Kenttälammin ”kämppänä”.  Arctic Aihki on lappilaiseen tyyliin paksuista Aihkihirsistä rakennettu, erittäin tunnelmallinen ja suosittu monenlaisten juhlien järjestelypaikka,  kun haluat persoonallisen ja unohtumattoman tilaisuuden.

Mitä?

Tilaa isommallekin  porukalle yöpymiseen. Käytössä yhdeksän kahden hengen huonetta ja kaksi kolmen hengen huonetta, retrosauna ja isompi puulämmitteinen sauna päärakennuksessa, suihkut, useampi saniteettitila, takkahuone, iso ”pirtti” ja loistava keittiö.

Tekemistä?

Arctic Aihkin  perustuote on luonnosta nauttiminen, upea hiljainen ympäristö ja kirkas tähtitaivas. Vahvuuksiin kuuluu myös erinomainen keittiö ja mahdollisuus osallistua ruoanvalmistukseen.

Tarjoamme mahdollisuudet myös monenlaisiin aktiviitteihin, metsästys, kalastus, lumikenkäily, umpihankihiihto, tulistelua muuten vain, moottorikelkkailu neitseellisessä metsässä, umpisessa, niin kuin täällä sanotaan umpihankea, mahdollisuudet erilaisiin kursseiluihin, mm jooga.

Ruoka?

Täällä on mahdollisuus osallistua juhlavan päivällisen tekoon pohjolan upeista raaka-aineista, kokeneen eräkokin ohjauksessa. Kokkimme on usein palkittu ja maailmaa kiertänyt ja nyt asettunut tänne Sallan erämaahan kokkailemaan.

Kuohkea herkkutattikeitto ja siianmätitoast lapinrieskalla

Kodassa loimutettua Saukkojärven siikaa, kylmä puolukkamajoneesi ja rapeita talvijuureksia

Rosepaahdettua Naruskan poron fileetä, suolapedillä kypsennettyä puikulaperunaa, villiyrtipestoa ja katajanmarjakastiketta

Kuusenkerkkäsabayonilla kuorrutettua villimarjamarjasalaattia tai Kinuskikermassa haudutettua lapin juustoa, hillahilloa elikkä lakkahilloa

Pakuriteetä tai Nokipannukahvia

Paketit.

Aihkin tuotepaketissa on kolme erilaista vaihtoehtoa. Hinnat alkaen  125€/vrk/hlö. minimiryhmän koko kahdeksan henkeä

Peruspaketti : Omalla kuljetuksella, vuoteissa itse sijattavaksi liinavaatteet. Liinavaatteet kootaan tilaisuuden jälkeen yhteen paikkaan

Omatoiminen ohjelma, perusruokailu, puuroaamiainen, keittolounas ja illallinen.

Matkailijapaketti: Oma kuljetus, vuoteet sijattu valmiiksi. Aihki aamiainen, lounas ja kolmen ruokalajin illallinen, saunat valmiina.

Aihki De lux paketti: Kuljetus lentokentältä tai juna asemalta. Vuoteet valmiina. Loistoaamiainen, lounas, välipala, neljän ruoakalajin ohjelmallinen illallinen, ltapala,  ohjattua ulkoliikuntaa ja kisailua. Virkistävät jalkakylvyt saunassa.

Olet  kuin erämaan kuningas täysihoidossa.

Muuta huomioitavaa:

Puhelin: alue on kännykkä vapaata vyöhykettä, no line, no wifi.

Tulistelupaikka:  on.

Tupakointi: sallittu ulkona.

Muistiinpano: on hyvää hiiltä ja piirruspaperia

Äänentoisto: kaiku saattaa vastata yön hijaisuudessa

Valaistus: tähtitaivas ja talvella revontulet

Perustiedot
Kielet Suomi, Englanti
Yhteystiedot

Markus Maulavirta

puh 050 598 2996

Kotisivulle »