Erämaan kalastusretki

Kalastusreissu Pohjois-Sallaan Tuntsa- ja Naruskajoille pyytämään harjusta ja tammukkaa. Yöpymiset, saunomiset ja ruokailut erämaan hiljaisuudessa, Tuntsan tunturilomien mökissä. Lounaat nautitaan hiljaisuutta kuunnellen maastossa avotulen äärellä ja illalla saunotaan ja ruokaillaan Tuntsan pubilla.

Kalastusreissu Pohjois-Sallaan Tuntsa- ja Naruskajoille pyytämään harjusta ja tammukka. Yöpymiset, saunomiset ja ruokailut erämaan hiljaisuudessa, Tuntsan tunturilomien mökissä. Lounaat nautitaan hiljaisuutta kuunnellen maastossa avotulen äärellä.

PÄIVÄ 1. Aamutuimalla lähtö kohti Naruskaa Kola Extremen tukikohdasta. Kalastellaan pitkin Naruskajokea, evästetään avotulella. Illaksi majapaikkaan saunomaan ja illalliselle ja yöpymään hiljaisuuteen.

PÄIVÄ 2. Aamusta suunta kohti Tuntsajokea. Kalastusta illansuuhun saakka, maastolounas nautitaan nokipannukahvien kera nuotiolla. Illaksi paluu Tuntsan Pupille. Sauna ja ruokailu.

PÄIVÄ 3. Aamupalan jälkeen lähdetään kohti Sallan keskustaa. Jos kalaintoa riittää, pysähdytään matkan varrelle vielä nappaamaan muutamat vonkaleet.

RYHMÄN KOKO: min. 4 henkilöä

KESTO: 3 päivää (2 yötä)

HINTA: 595 €/henkilö

HINTA SISÄLTÄÄ: Kuljetukset edestakaisin, kalastusvälineet 
ja –luvat, oppaan palvelut ja majoituksen ruokailuineen ja illanviettoineen. Alkoholi ei sisälly hintaan.

Varaukset office@kolaextreme.com

 

 

Perustiedot
Kielet Suomi, Englanti
Yhteystiedot

Reijo Iivari

puh +358 (0) 400 694 900
Faksi + 358 (0) 16 837 795

Kotisivulle »

Kuusamontie 39
98900 Salla