Kanoottiretki Hangasjärvellä

Napapiirin pohjoispuolella valoa riittää läpi yön. Keskiyön auringosta voi lähteä nauttimaan kanoottiretken muodossa luonnonkauniille ja tunturimaiseman ympäröivälle Hangasjärvelle

Retki aloitetaan  Poropuiston päärakennukselta, jossa oppaan opastuksella keräämme varusteet kasaan. Melonta- tai kelluntaliivit, vesitiiviin kanoottipussin ja tarvittaessa myös sadevarusteet

Tästä matkaa jatkamme omilla autoilla, oppaan johdolla Hangasjärvelle, jonne matkaa kertyy vain noin 5 km. Ennen vesille pääsyä käymme läpi "inkaarikanootin" ihmeellisyydet ja ajo-ohjeet. Käytössämme on kahden hengen muoviset, vakaat ja helpot kanootit. Tähän mennessä ainoastaan oppaamme ovat onnistuneet puolittaisessa eskimokäännöksessä niilä, joten ei syytä huoleen.

Hangasjärvi on helppo paikka meloa ja sinulle jää vesillä olon lisäksi hyvin aikaa ihastella kaunista luontoa ja nauttia hiljaisuudesta.  Jos opas malttaa olla tarinoimatta Lapista ja sen erikoisuuksista.

Lapin erästelyyn kuuluu olennaisena osana tulien teko, nokipannukahvit ja makkaran paisto, eikä se jää puuttumaan tältäkään retkeltä.

 

Saatavilla: 1.6. - 30.9

Soveltuvuus: Aikuisille, jotka pystyvät kävelemään kohtuullisesti. Lapsille huoltajan seurassa. Aiempaa melontakokemusta ei tarvita.

Kesto: 2-3 tuntia.

Palvelukielet: Suomi ja englanti.

Minimi/maksimi: 4/16.

Varaukset: Puhelin (016)  837 771. Matkapuhelin 040 581 3193 (Jotos, Sallan Poropuisto).

Sähköposti sallan.poropuisto@jotos.inet.fi.

Bruttohinta: Aikuiset 50 euroa, 4 - 13 -vuotiaat lapset puoleen hintaan, alle 3-vuotiaat maksutta. Hintaan sisältyy opastus ja retkieväät sekä kanootti, sade- ja turvavarusteet.

Maksutapa: Luottokortit, pankkikortit, käteinen, matkatoimiston voucher.

Perustiedot
Kielet Suomi, Englanti
Maksutavat Pankkikortti, Visa, Master Card, American Express
Yhteystiedot

Sallan Poropuisto

puh +358 16 837 771

Kotisivulle »

Hautajärventie 111
98900 Salla