Mönkimistä ja kalojen narrausta erämaassa

Tuntsan huikeissa maisemissa ajellaan mönkijöillä ja kalastellaan tammukkaa ja harjusta Naruska- ja Tuntsajoista. Välillä istuskellaan tulilla ja yövytään Tuntsan tunturilomien mökeissä, josta aina lähdetään aamulla etsimään hyviä kalapaikkoja ja huristelemaan mönkijöillä pitkin kairoja.

Tuntsan huikeissa maisemissa ajellaan mönkijöillä ja kalastellaan tammukkaa ja harjusta Naruska- ja Tuntsajoista. Välillä istuskellaan tulilla ja yövytään Tuntsan tunturilomien mökeissä, josta aina lähdetään aamulla etsimään hyviä kalapaikkoja.

Erämaassa kiire katoaa ja mieli lepää. Tuntsan maisemissa tunturit ja jängät, porot ja linnut näyttäytyvät erämaata tutkimaan lähtevälle kulkijalle. Kalat molskivat villinä virtaavissa joissa ja mönkijällä huristeltaessa rapa roiskuu. Erämaan keskellä uni maittaa paremmin kuin missään muualla, täydellisen hiljaisuuden keskellä. Saaliskaloina mm. harjus ja taimen.

KESTO: 4 päivää (3 yötä)

RYHMÄN KOKO: min. 4 henkilöä

HINTA: 975 € / henkilö

HINTA SISÄLTÄÄMönkijävuokran ja polttoaineen, ajovarustuksen, mönkijävakuutuksen 
(omavastuu mönkijävahingossa 900 €), majoitukset ja ruokailut ohjelman mukaisesti, 
oppaan palvelut, kalastusluvat- ja tarvikkeet. Hinta ei sisällä alkoholijuomia.

ASIAKKAAN OMA VARUSTUS: Henkilökohtaiset peseytymisvälineet, kalastukseen ja mönkijällä ajamiseen soveltuva vaatetus. Omat kalastusvälineet voi ottaa mukaan.

HUOMIOITAVAA: Kuljettajilla tulee olla B-ajokortti

Perustiedot
Kielet Suomi, Englanti
Yhteystiedot

Reijo Iivari

puh +358 (0) 400 694 900
Faksi + 358 (0) 16 837 795

Kotisivulle »

Kuusamontie 39
98900 Salla