Mönkijäsafari Kenttälammelle ja Tuntsalle

Mönkijäsafari Pohjois-Sallan mahtavaan erämaahan

MÖNKIEN POHJOIS-SALLAN KAIROIHIN JA KENTTÄLAMMELLE

Sallan kunta sijaitsee Itä-Lapissa ja sillä on 187 km yhteistä rajaa Venäjän kanssa. Sallassa asuu hieman yli 4000 asukasta, mutta Sallan metsissä sen sijaan tallustelee peräti 10 000 poroa. Sallan laajat erämaat tarjoavat mahdollisuuden päästä hetkeksi irti arkipäivän rutiineista. Jos haluat uusia kokemuksia, päästä eroon kaupungin ruuhkasta, nauttia raikkaasta ilmasta, ihastella Itä-Lapin karua kauneutta ja samalla nauttia mönkijöillä ajamisen riemuista, on vastauksesi Kola Extreme. Me tarjoamme sinulle kaiken tämän ja paljon enemmän. Sinun ei tarvitse olla kokenut ajaja osallistuaksesi safarillemme. Safarimme sopivat myös naisille!

OHJELMA:

PÄIVÄ 1: Lähtö Sallan keskustasta Kola Extremen tukikohdasta, jossa jaetaan ajovarusteet. Kuljetus Kenttälammen Eräkeskukseen, jossa majoitutaan, saunotaan ja nautitaan illallinen.

PÄIVÄ 2: Aamupalan jälkeen ajo-opetus. Startin jälkeen suuntaamme mönkijöiden keulan kohti Tuntsaa, todellista erämaa-aluetta. Päivän aikana ajamme osin metsäteitä, osin moottorikelkkareiteillä. Safarieväät nokipannukahvin kera nautitaan Nuoluskurun kodalla. Illaksi paluu Eräkeskukseen, jossa sauna ja illallinen. 

PÄIVÄ 3: Aamupalan jälkeen suuntaamme mönkijät kohti Suoltijokea. Päivän aikana ajamme pitkin metsäteitä ja moottorikelkkareittejä. Safarieväät nokipannukahvin kera nautimme Maltion kodalla.Illalla paluu Sallaan.

Yhteensä mönkijöillä ajoa kertyy pari sataa kilometriä.

Safariin voidaan yhdistää myös kalastus Pohjois-Sallan joissa.

Pyydä tarjous office@kolaextreme.com

KESTO: 3 päivää (2 yötä)

RYHMÄN KOKO: min. 4 henkilöä

SAFARIN SAATAVUUS: Kesäkuun alusta alkaen lumen tuloon asti

HUOMIOITAVAA: Kuljettajlla on oltava B-ajokortti

HINTA SISÄLTÄÄ: Kuljetukset Sallasta Kenttälammelle ja takaisin, mönkijävuokran, polttoaineen, ajovarusteet, majoituksen ja ruokailut ohjelman mukaisesti, mönkijävakuutuksen (omavastuu vahingon sattuessa 900 €) ja oppaan palvelut. Lisämaksusta: Kuljetukset lentokentältä/lle. Hinta EI sisällä alkoholijuomia.

Kola Extreme varaa oikeuden mahdollisiin ohjelmamuutoksiin.

Perustiedot
Kielet Suomi, Englanti
Yhteystiedot

Reijo Iivari

puh + 358 400 694 900

Kotisivulle »

Kuusamontie 39
98900 Salla