Napapiiri Karhunkierros

Palveluihin kuuluvat muun muassa makeaa ja suolaista pikkupurtavaa tarjoava kahvila, Lapin luontoa ja eläimistöä esittelevä näyttely, fatbike-pyörien vuokraus, retkivarusteiden myynti, opastetut huskypatikkaretket sekä matkailuneuvonta ja maksuton langaton netti. Talvikaudella palvelut laajenevat kattamaan myös husky- ja poroajelut, Karhunkierroksen majoituspalvelut ja lumikenkäilyretket.

Palvelut Karhunkierroksen luontokeskuksella

- tietoa Oulangan kansallispuistosta ja lähiseudun muista luonnonsuojelualueista sekä Metsähallituksesta.

- retkeilyneuvontaa ja -vinkkejä Karhunkierrokselle, UKK-reitille ja lähialueiden nähtävyyksille, kuten Oulangan kanjonille tai Kalliovaaran Hiidenkirnuille. Esitteet, kartat ja opastusmateriaali lähialueiden kohteisiin.

- pysyvä näyttely Suomi - Suomaa, joka tutustuttaa kävijän pohjoisen suoluonnon erityispiirteisiin ja suon luonnonvarojen käyttöön sekä alueen historiaan, erityisesti paikalliseen niittykulttuuriin. Lisäksi luontoaiheisia vaihtuvia näyttelyitä.

- lapsille leikkipaikka "Asentopaikka"

- maksutta esitettävät luontoaiheiset videot ja multimediaesitykset

- myytävänä mm. lähialueiden kalastuslupia, Metsähallituksen kalastus- ja metsästyslupia sekä Oulangan kansallispuiston teematuotteita

Perustiedot
Aukioloajat Keskus palvelee läheltä ja kaukaa tulevia matkailijoita kesäkuun alusta syyskuun loppuun saakka. Uudet aukioloajat 1.6.2017 alkaen ovat klo 10 – 18 päivittäin.
Kielet Suomi
Yhteystiedot

puh 0400 196 741

Kotisivulle »

Hautajärventie 414
98995 Hautajärvi