Bussiryhmille

Salla on hyvä valinta ryhmäsi matkakohteeksi. Yhdenmukaista ja ryhmille sopivaa majoitusta löytyy niin hotelleista kuin mökkikylistäkin.

Paikallinen kulttuuri, vaiherikas historia ja upea erämaaluonto luovat puitteet unohtumattomille lomaelämyksille. Paikalliseen poronhoitokulttuuriin voi tutustua bussiryhmille räätälöidyissä Peskin, Loortin ja Kössin poro-ohjelmissa. Sallan Sota- ja Jälleenrakennusajan museossa voi kokea historian siipien havinan asiaan perehtyneiden oppaiden johdattamana ja toisen maailmansodan aitoihin taistelukenttiin pääsee tutustumaan opastetuilla kulttuuri – ja sotahistoriakierroksilla. Venäjän rajan eksotiikkaa pääsee vilkaisemaan vaikkapa kanootin, kirkkoveneen tai moottorikelkan kyydittämänä.

Laskettelun aktiiviharrastajille Salla Ski Resort tarjoaa loistavat puitteet rataharjoitteluun. Harjoitusohjelman saa vieläkin kattavammaksi yhdistämällä siihen Sallan liikuntakeskuksen sekä kylpylän tarjoamat harjoitusmahdollisuudet.

Yritysten kokouksiin ja tiimipalavereita ajatellen löytyy Sallasta kokoustiloja ja -aktiviteetteja niin pienemmille kuin isommillekin ryhmille.