Salla. Erämaassa.

Hiihdon alkukoti

Tänä talvena tulee kuluneeksi 80-vuotta ensimmäisistä pujottelun ja syöksylaskun SM-kisoista. Ja nuo kyseiset historialliset kisat laskettiin; missäpä muuallakaan, kuin hiihdon syntysijoilla Sallassa! Sen kunniaksi lasketaankin  Sallan rinteillä tulevana keväänä lähes viikko putkeen SM-kisoja.

Luonnon ja erämaan voit kokea talvella monien aktiviteettien, ohjattujen ohjelmien ja retkien muodossa sekä omatoimisesti että opastettuina retkinä. Uusi maksuton karttasovelluksemme mobiililaitteille on hyvä apuväline luonnossa liikkumiseen ja Revontulisovellus hälyttää revontulien ilmestyessä taivaalle. Uutuutena lisäksi K-market Puolukan ruokaverkkokauppa ja toimituspalvelu! Aktiviteetteja ja uutisiamme löydät mm. Salla-lehdestämme

Tutustu myös Sallan omaperäisiä tapahtumia sisältävään Tapahtumakalenteriin! Sieltä löydät monenlaista tekemistä ja viihdykettä musiikista ja teatterista ohjattuihin ohjelmiin sekä omalaatuisiin tapahtumiin.

Kodikkaissa mökeissä ja korkeatasoisissa huoneistoissa rentoudut aktiviteettien lomassa ja nukut tyynenä erämaan hiljaisuudessa. Kylpylän poreet tekevät hyvää niin sielulle kuin ruumiillekin. Rentoutumiseen vivahteita ja apua tarjoavat myös hemmottelevat hierontapalvelut tai kokonaisvaltaista hyvinvointia sielulle ja mielelle antavat hyvinvointivalmennukset. Majoitu hotelliin, tunnelmalliseen mökkiin tai hienostuneesti täydellisiin huoneistoihin, Sallan luonto on lähellä valitset miten vain. Luonnon omista raaka-aineista valmistetut Lapin herkut tarjoillaan alueen ravintoloissa, joista täysin uudelleen syntynyt on á la carte Kiela!

Varaa majoitus Sallan Erämaakaupasta.

Sallan luonnossa huolet haihtuvat, täällä voi todella kuulla erämaan hiljaisuuden... Sallassa eivät arjen kiireet muistuttele itsestään ja elo sujuu omalla painollaan. Täällä on helppo vain olla tai osallistua mielihyvää tuottaviin aktiviteetteihin. Tekemistä löytyy kaiken ikäisille ja jokaiseen makuun.

Sallan kirkonkylällä sijaitseva Sallan Sota- ja Jälleenrakennusajan museo on mielenkiintoinen paikallisten tekemä museo, jota on mukava käydä kiertelemässä vaikka koko perheen voimin, tuntien menneisyyden tuulahdukset. Kylältä löytyy myös Sallan Keilahalli sekä Jäähalli, jossa voi käydä harrastamassa.

Loma Lapissa, Sallan erämaa kutsuu!

Sallan Matkailuinfo
Myllytie 1
98900 Salla
puh. 0400 269 838
email: tourist.info@salla.fi

#sallainthemiddleofnowhere #visitsalla #erämaassa #Oulanka #hiihdonalkukoti #Tuntsa #kansallispuisto

Ajankohtaista/tarjoukset

30.11.2016 Latuja auki!
09.11.2016 Nyt edullisesti ja helposti Sallan Talvikauden avajaisiin; VR:n yöjunatarjoukset
02.11.2016 Luksusta isälle!
02.11.2016 Suomi ja Salla juhlii; Suomi 100v. ja Sallan 80-vuotisjuhlakisat
16.09.2016 Sallan Matkailuinfo uusiin tiloihin; avajaiset 20.9.
16.07.2016 Historiallinen Tullihuutokauppa onnistuneesti ohi!
16.07.2016 Luxusta arkeen Sallasta!
08.03.2016 Hiihdä halvalla huhtikuussa!
28.02.2016 Kalliojärven latu avattu!
22.02.2016 Latutiedote: Kalliojärvellä vettä jäällä!
Rinteitä auki 4/15 Hissejä käytössä 3/6 Ladut (km) 43/ 160


Facebook Twitter
10/12

Kotiseutumatka Korjalle

Olimme kotiseutumatkalla Korjalla. Matkalla eräät olivat ostaneet hieman kurkun kostuketta, ja niin niitä pullon korkkeja väännettiin auki. Matkassa mukana oli myös Ulpu Iivari, joka otti emännän roolin ja pyysi kaikkia ottamaan kipot esille. Emäntä kiersi ympyrää ja kaateli kaikille...