Salla. Erämaassa.

Kevät etenee vauhdilla

Lumesta kuoriutuvan luonnon ja erämaan voit kesällä kokea monien aktiviteettien, ohjattujen ohjelmien ja retkien muodossa sekä omatoimisesti että opastettuina retkinä. Uusi maksuton karttasovelluksemme mobiililaitteille on hyvä apuväline mm. pyöräilyyn ja patikointiin. Myös uusi kalastuskartta tulee myyntiin matkailuneuvontaan sekä yrityksiin ja Sallan verkkokauppaan kalastusharrastajien iloksi. Reitistö Sallassa on laaja; merkittyjä patikointireittejä on yhteensä yli 300 km ja merkittyjä pyöräreittejä 444 km. Kesäaktiviteetteja ja tuoreimpia uutisiamme löydät mm. uudesta kesälehdestämme.

Sallan kesä on täynnä omaperäisiä tapahtumia; Salla – in the middle of the night, Salla Midnight Trail Marathon,  Salla -päivä, Erämaan Sankarit -kisa, Sallan Rykimäviikko, Ei tapahdu mitään –viikko ja Maailmojen väliset petankkikisat. Tiedot niin isoista kuin pienemmistäkin tapahtumista löytyvät tapahtumakalenteristamme.

Kodikkaissa mökeissä ja korkeatasoisissa huoneistoissa rentoudut aktiviteettien lomassa ja nukut tyynenä erämaan hiljaisuudessa. Kylpylän poreet tekevät hyvää niin sielulle kuin ruumiillekin.  Rentoutumiseen vivahteita ja apua tarjoavat myös hemmottelevat hierontapalvelut tai kokonaisvaltaista hyvinvointia sielulle ja mielelle antavat hyvinvointivalmennukset. Majoitu hotelliin, tunnelmalliseen mökkiin tai hienostuneesti täydellisiin huoneistoihin, Sallan luonto on lähellä valitset miten vain. Luonnon omista raaka-aineista valmistetut Lapin herkut tarjoillaan alueen ravintoloissa, joista täysin uudelleen syntynyt on á la carte Kiela!

Varaa majoitus Sallan Erämaakaupasta.

Sallan luonnossa huolet haihtuvat, täällä voi todella kuulla erämaan hiljaisuuden... Sallassa eivät arjen kiireet muistuttele itsestään ja elo sujuu omalla painollaan. Täällä on helppo vain olla tai osallistua mielihyvää tuottaviin aktiviteetteihin. Tekemistä löytyy kaiken ikäisille ja jokaiseen makuun.

Sallan Sota- ja Jälleenrakennusajan museon yhteyteen on rakennettu ulkonäyttelyalue Moivainsokka, jota on mukava käydä kiertelemässä vaikka koko perheen voimin, tuntien menneisyyden tuulahdukset.

Loma Lapissa, Sallan erämaa kutsuu! Varaa lomasi Sallan Erämaakaupasta!

Sallan Matkailuinfo
Postipolku 3
98900 Salla
puh. 0400 269 838
email: tourist.info@salla.fi


news and offers

18.03.2015 Nyt on leikki kaukana; Todellisten Erämaan Sankareiden selvittely käynnistyy 31.7.2015!
04.03.2015 Uniikin musiikkivideo valmis!
21.02.2015 Sallan Matkailukeskus 50v.
20.02.2015 Sallalaislähtöinen Kimmo Blom kisaa viikonloppuna kahdessa eri Tv-formaatissa!
19.02.2015 Uniikki kuvasi musiikkivideon Sallassa
11.02.2015 Sallan keilahallin avajaiset
30.01.2015 Artikkeli Sallan talven tapahtumista Lumipallo.fi
09.12.2014 Aatsinki-the Story of Arctic Cowboys -elokuvan ensi-ilta Sallassa
19.11.2014 Sallan rinteet kansainvälistä huipputasoa
13.11.2014 Tuttuja TV:ssä
Rinteitä auki 0/15 Hissejä käytössä 0/6 Ladut (km) 0/ 160


Facebook Twitter
4/12

Suomen ensimmäiset syäksy- ja pujottelumestaruuskilpailut


Matkailu oli Sallassa jo hyvässä vauhdissa, kun vuonna 1937 vanhassa Sallatunturissa järjestettiin Suomen ensimmäiset syäksylaskun mestaruuskisat. Osallistujia kisoissa oli parisenkymmentä, joukossaan Suomen kärkinimet Aarne Valkama ja Erkki Penttilä.


Aarne Tuuha, siihen aikaan...