Salla. Erämaassa.

Tarinoiden erämaa

Luonnon ja erämaan voit kokea talvella monien aktiviteettien, ohjattujen ohjelmien ja retkien muodossa sekä omatoimisesti että opastettuina retkinä. Uusi maksuton karttasovelluksemme mobiililaitteille on hyvä apuväline luonnossa liikkumiseen ja Revontulisovellus hälyttää revontulien ilmestyessä taivaalle. Uutuutena lisäksi K-market Puolukan ruokaverkkokauppa ja toimituspalvelu! Aktiviteetteja ja uutisiamme löydät mm. Salla-lehdestämme

Tutustu myös Sallan omaperäisiä tapahtumia sisältävään Tapahtumakalenteriin! Sieltä löydät monenlaista tekemistä ja viihdykettä musiikista ja teatterista ohjattuihin ohjelmiin sekä omalaatuisiin tapahtumiin.

Kodikkaissa mökeissä ja korkeatasoisissa huoneistoissa rentoudut aktiviteettien lomassa ja nukut tyynenä erämaan hiljaisuudessa. Kylpylän poreet tekevät hyvää niin sielulle kuin ruumiillekin. Rentoutumiseen vivahteita ja apua tarjoavat myös hemmottelevat hierontapalvelut tai kokonaisvaltaista hyvinvointia sielulle ja mielelle antavat hyvinvointivalmennukset. Majoitu hotelliin, tunnelmalliseen mökkiin tai hienostuneesti täydellisiin huoneistoihin, Sallan luonto on lähellä valitset miten vain. Luonnon omista raaka-aineista valmistetut Lapin herkut tarjoillaan alueen ravintoloissa, joista täysin uudelleen syntynyt on á la carte Kiela!

Varaa majoitus Sallan Erämaakaupasta.

Sallan luonnossa huolet haihtuvat, täällä voi todella kuulla erämaan hiljaisuuden... Sallassa eivät arjen kiireet muistuttele itsestään ja elo sujuu omalla painollaan. Täällä on helppo vain olla tai osallistua mielihyvää tuottaviin aktiviteetteihin. Tekemistä löytyy kaiken ikäisille ja jokaiseen makuun.

Sallan kirkonkylällä sijaitseva Sallan Sota- ja Jälleenrakennusajan museo on mielenkiintoinen paikallisten tekemä museo, jota on mukava käydä kiertelemässä vaikka koko perheen voimin, tuntien menneisyyden tuulahdukset. Kylältä löytyy myös Sallan Keilahalli sekä Jäähalli, jossa voi käydä harrastamassa.

Loma Lapissa, Sallan erämaa kutsuu!

Sallan Matkailuinfo
Postipolku 3
98900 Salla
puh. 0400 269 838
email: tourist.info@salla.fi

 

Ajankohtaista/tarjoukset

16.09.2016 Sallan Matkailuinfo uusiin tiloihin; avajaiset 20.9.
13.09.2016 Sallan verkostoveden klooraus lopetettu; vedenjakelupisteet edelleen avoinna toistaiseksi
06.09.2016 Juomavettä ei enää tarvitse keittää Sallan vedenjakelualueilla
31.08.2016 Sallan Aluelämpö 6. jatkotiedote
24.08.2016 Sallan Aluelämpö Oy 5. jatkotiedote
19.08.2016 Sallan Aluelämpö oy tiedottaa; jatkotiedote 19.8.
18.08.2016 Jatkotiedote 18.8.
14.08.2016 Jatkotiedote koskien verkostoveden kloorausta ja vedenjakelupisteitä
13.08.2016 Juomavesi keitettävä toistaiseksi Salla-Sallatunturi alueella!
16.07.2016 Historiallinen Tullihuutokauppa onnistuneesti ohi!
Rinteitä auki 0/15 Hissejä käytössä 0/6 Ladut (km) 0/ 160


Facebook Twitter
2/12

Kiviä panssariestelinjalle


 


Sallan Sarviselässä asuva
Veikko Hämäläinen ajoi kuorma-autolla estekiviä kirkonkylän linjaan syksystä
1940 seuraavan vuoden huhtikuuhun saakka. Estekiviä ajettiin kymmenellä
kuorma-autolla...