Amazing Egg Hunting!

April 19. 10:00 - 13:00
Ort: SnowLounge, Sallatunturi

Mahtava Munajahti Sallatunturissa

Aika pitkäperjantaina 19.4.2019 alkaen klo 10:00 kunnes viimeinen muna löytynyt mutta korkeintaan klo 13:00 saakka.

Tehtäväsi on jahdata munia, joihin on kätketty paikallisten yritysten lahjoittamia mahtavia yllätyksiä. Jotta jahti ei käy mahdottomaksi, Mahtava Munajahti 2019 Facebook tapahtumasivuille päivitetään vinkkejä mistä on hyvä lähteä etsimään. Vinkkejä ja tilannetietoja myös suoraan SnowLounge lumilinnalta. Jahtikartta paljastetaan munajahdin alettua lähtöpaikalla, eli SnowLounge -lumilinnalla Sallatunturilla eturinteen alaosasas! Olitpa missä hyvänsä, kannattee seurata Mahtavan Munajahdin tapahtumasivua ja ilmottautua mukaan. Ehkä oletkin juuri oikealla paikalla....

Kaikki nuoret ja aikuiset siis kuulolle klo 10:00! Ilmottautukaa suoraan SnowLounge -lumilinnalle tai facebook Mahtava Munajahti 2019 -tapahtumasivulla. Mikäli munia jää löytymättä, arvotaan ne ilmottautuneiden kesken. Etsintään voi osallistua myös ilmottautumatta, ja munan voi löytää vahingossakin.

Alustavat Jahtisäännöt
1. Käy tykkäämässä Facebook-sivustamme sekä seuraa tätä Mahtava Munajahti isommille - tapahtumailmoitusta.
2. Perjantai 19.4.2019 pukeudu ulkoiluvaatteisiin.
3. Pakkaa täyteen ladattu älypuhelin taskuun mahdollisia vinkkejä varten, vinkkejä saa myös lumilinnalta.
4. Kello 10:00 paljastamme etsintäalueen paperiselta kartalta SnowLoungella, ja sen jälkeen Facebookissa Mahtava Munajahti -tapahtumasivulla. Munajahti saa alkaa, etsimään!
5. Palkintomunan löydyttyäsi avaa muna ja seuraa ohjeita. Ilmottaudu SnowLoungeen lunastamaan munan yllätys. Ohjeet kätketyssä munassa.
6. Löytymättä jääneet munat arvotaan SnowLoungeen ilmottautuneiden sekä Facebookissa Mahtava Munajahti -tapahtumasivulla ilmottatuneiden kesken.


Munien yllätysten suhteen, tänäkin vuonna ajattelemme että kimpassa kivempaa, ja pyysimme munimiseen apuja tällä kertaa Sallan Yrittäjiltä sekä Matkailuyhdistykseltä. Yhteistyöhön lähtivät mukaan seuraavat Sallalaiset yritykset:

Järjestäjä SnowLounge
Sallan Huskyt
Kairalan Kievari & Kartanosiivous
SkiResort Salla,
Sallatunturin Yksityismökit
Rautatori
Simpsetti Salla
AKS-rakennus
Sportia Salla
Sallan Apteekki
OP -Salla
Sallaiset Tilit
Keloravintola

MAHTAVA määrä mahtavia eri alojen yrityksiä ja erilaisia palkintoja! Suuret kiitokset heille, ja muistetaan hyvällä näitä lahjoittajia!! Lumimajoitus, aivan mahtavaa autonpesupakettia, huskytilavierailuja, laukkua, makuupussia, lahjakortteja...

Täydellinen palkintolista julkaistu SnowLoungen Mahtava Munajahti Kaikille 2019 -tapahtumasivulla, sekä SnowLoungen julkisella facebook-sivulla www.facebook.fi/snowloungesalla


Kaiken kukkuraksi Mahtavaan Munajahtiin 2019
EI OSALLISTUMISMAKSUA!


HUOMIO! Löytymättä jääneet palkinnot arvotaan ilmottautuneiden kesken! Arvonnan voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkinnot ovat henkilökohtaisia, ei myyntiin.

Järjestäjä SnowLounge Salla. Palkinnot paikallisilta yrityksiltä.
Aika 19.4.2019
Hinta: Ei osallistumismaksua.
Jahti päättyy klo 13:00 tai aiemmin kun munat löytyneet, jolloin päättyminen ilmoitetaan SnowLoungen Facebookissa sekä lumilinnalla.


Kuten ensimmäisenäkin vuotena mikäli kilpailusta ei ole tietoinen etukäteen, mutta palkintomunan sattuu löytämään, on palkintomunaan kätketty selkeät ohjeet miten toimia. Voitto voi olla siis kenen vaan!

Linkki tapahtumasivulle https://www.facebook.com/events/379030769619939/


Huomaattehan että järjestämme Pitkäperjantaina myös Pienten pääsiäismunajahdin SnowLoungen sisätiloissa klo 11:00. (https://www.facebook.com/events/709675682780330/)

SnowLounge - Taste the Arctic - »

« Zurück zur StartseiteFacebook Twitter
5/10

Die Feuersbrunst von Tuntsa

Im Jahre 1960 meinte Gott in seiner Weisheit, dass es bestimmt sei, Teile der Wälder in Tuntsa niederzubrennen. Ich schlief gerade, als Feuerwehrhauptmann Yrjö Tervo mich durch wildes Klopfen am Fenster aus dem Bett holte. Er befahl mir, aufzustehen und mich sofort nach Tuntsa zu begeben, um...